گروه تروریستی بوکوحرام نیجریه را بهتر بشناسیم + اینفوگرافی
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا در زبان حوسی، بوکو حرام به معنای «حرام بودن تحصیل به روش غربی» است. الگوی آنها شباهت بسیار زیادی با طالبان افغانستان دارد و پیروان آنها محاسنی بلند دارند و روی سر پارچه های قرمز یا سیاه می بندند. بوکو حرام فعالیت خود را از سال ۲۰۰۳ […]
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا در زبان حوسی، بوکو حرام به معنای «حرام بودن تحصیل به روش غربی» است. الگوی آنها شباهت بسیار زیادی با طالبان افغانستان دارد و پیروان آنها محاسنی بلند دارند و روی سر پارچه های قرمز یا سیاه می بندند.
بوکو حرام فعالیت خود را از سال ۲۰۰۳ آغاز کرد و اولین حمله را در سال ۲۰۰۴ انجام داد. مقر اصلی آنها در شمال شرقی نیجریه در اطراف شهر میادوگوری است.
محمد یوسف، رهبر سابق و موسس بوکو حرام متولد شهر گیرگیر در ایالت یوبه بود. وی نام رسمی گروه را “جماعه اهل سنه لدعایاتی و الجهاد” (جامعه مردم اهل سنت که خود را موظف به انتشار آموزه ها و جهاد می دانند) برگزید. بر خلاف ظواهر، بنا به ادعای بی.بی.سی. این سلفی جنجالی دارای تحصیلات بوده، به زبان انگلیسی سلیس صحبت می کرده، زندگی ثروتمندانه ای داشته و خودرو مرسدس بنز سوار می شده است.
سرکرده بوکوحرام در شمال نیجریه خلافت اسلامی اعلام کرده است و اعلام داشته که یکی از شهرهای نیجیریه متعلق به بوکوحرام است. این ادعا از سوی مقامات نیجریهای رد شده است. مقامات نیجریهای اظهار داشتهاند که در تمامیت ارضی نیجریه خللی وارد نشده است.
دیدگاه