مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان:

مدیران از رفتارهای تبعض آمیز در ادارات جداً بپرهیزند، مردم تبعیض و بی عدالتی را برنمی‌تابند

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان رودبار به ریاست وحید پورحضرت فرماندار شهرستان رودبار و با حضور محسنی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان در محل فرمانداری رودبار برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  محمدرضا محسنی، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان در جلسه شورای اداری رودبار، با تأکید بر ضرورت حضور مستمر و مسئولانه مدیران در محل خدمت اظهار کرد: مسئولان و رؤسای ادارات باید به صورت تمام‌وقت در محل خدمت حضور داشته باشند و نباید از ساعت یک بعدازظهر فعالیت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم متوقف شود.

وی با اشاره به ضرورت رعایت عدالت در نظام اداری افزود: مدیران باید از رفتارهای تبعیض‌آمیز در ادارات به‌طور جدی پرهیز کنند، چراکه مردم تبعیض و بی‌عدالتی را برنمی‌تابند و عملکرد مسئولان را به دقت زیر نظر دارند.

محسنی یکی از عوامل بروز مشکلات در حوزه خدمات را ضعف نظارت دانست و گفت: بخشی از مشکلاتی که در حوزه خدمات با آن مواجه هستیم، به دلیل نبود نظارت صحیح و کافی است و باید این موضوع با جدیت بیشتری مورد توجه مدیران قرار گیرد.

مدیرکل سیاسی استانداری گیلان همچنین بر ضرورت حضور میدانی مسئولان تأکید کرد و گفت: روایت اول هر موضوعی باید از سوی مسئول مربوطه مطرح شود و برای تحقق این امر، حضور میدانی مدیران و مسئولان در میان مردم ضروری است.

وی در ادامه با اشاره به شرایط جنگ شناختی و اهمیت سخنان مسئولان اظهار کرد: دشمن در جنگ شناختی روی واژه به واژه صحبت‌های مسئولان دقت می‌کند؛ بنابراین باید مراقب اظهارنظرهای خود باشیم و از بیان مطالبی که می‌تواند به اتحاد ملی خدشه وارد کند، پرهیز کنیم.

محسنی با بیان اینکه «عملکرد دولت، عملکرد نظام است»، افزود: دولت پیشانی نظام است و جای تأسف دارد که فردی در جایگاه دولتمرد باشد اما عملکرد دولت را برای مردم تبیین نکند. مسئولان باید خدمات و اقدامات انجام‌شده را برای جامعه تشریح کنند.

وی با اشاره به شرایط آغاز به کار دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: شروع دولت چهاردهم با حوادث و اتفاقاتی همراه بود، اما دولت از خدمت‌رسانی به مردم عقب‌نشینی نکرد و مسئولان نیز باید در تبیین اقدامات و خدمات انجام‌شده نقش خود را ایفا کنند.

مدیرکل سیاسی استانداری گیلان با تأکید بر اهمیت هماهنگی میان گفتار و عملکرد مسئولان گفت: مردم همه عملکردها را با دقت بررسی می‌کنند و اگر حرف و عمل مسئولان با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، این موضوع در نگاه جامعه اثرگذار خواهد بود؛ چراکه مردم آیینه رفتار مسئولان هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به بخشداران تأکید کرد: بخشداران باید حضور بیشتری در میان مردم داشته باشند، ارتباط نزدیکی با شوراهای اسلامی برقرار کنند و بر عملکرد دهیاران و کارشناسان نظارت و دقت بیشتری داشته باشند.

محسنی در پایان، حضور میدانی، نظارت مستمر، رعایت عدالت اداری و ارتباط مستقیم با مردم را از الزامات مدیریت در سطح شهرستان‌ها و بخش‌ها عنوان کرد.

وحید پورحضرت، فرماندار شهرستان رودبار، در ششمین جلسه شورای اداری شهرستان، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) ، قاید شهید و شهدا و تبریک هفته دفاع مقدس و هفته نیروی انتظامی، از تلاش‌های سپاه مقتد، بسیجیان جانفدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و مجموعه فرماندهی انتظامی شهرستان در حوزه امنیت و برگزاری برنامه‌های فرهنگی قدردانی کرد.

وی بر ضرورت حضور فعال مدیران، جذب کامل اعتبارات، رعایت الزامات پدافند غیرعامل، تقویت نظارت بر بازار و استفاده صحیح از ظرفیت نیروی انسانی تأکید کرد.

شورای اداری؛ مرجع سیاست گزاری اداری و ابلاغ خط مشی های دولت و نظارت بر اجرای قوانین

پورحضرت با تأکید بر اهمیت جلسات شورای اداری اظهار داشت: شورای اداری از مهم‌ترین جلسات شهرستان است و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید شخصاً در آن حضور داشته باشند و نسبت به مطالب، تصمیمات و مصوبات ابلاغی اهتمام لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به گستردگی جغرافیایی شهرستان رودبار، بر ضرورت ارتباط مستمر مدیران با مناطق مختلف تأکید کرد و گفت: تاکنون ۱۴ میز خدمت در سال ۱۴۰۵ در شهرستان برگزار شده و تلاش شده است از این ظرفیت برای شنیدن مستقیم مطالبات مردم و پیگیری مشکلات مناطق مختلف استفاده شود.

تأکید بر جذب اعتبارات و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

فرماندار رودبار با اشاره به آغاز فرآیند تخصیص منابع استانی و ملی، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست با پویایی و جدیت بیشتری نسبت به پیگیری و جذب اعتبارات اقدام کنند.

وی افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام یکی از اولویت‌های دولت در سال مالی جاری است و اولویت‌های شهرستان در قالب جلسات کمیته برنامه‌ریزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پورحضرت با انتقاد از عدم جذب کامل برخی اعتبارات در سال مالی گذشته تصریح کرد: با وجود تلاش دولت برای تأمین منابع در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی، قابل قبول نیست برخی دستگاه‌ها نتوانند اعتبارات اختصاص‌یافته را جذب و پروژه‌های خود را به مرحله اجرا برسانند.

وی همچنین از اختصاص بیش از یک هزار و ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی شهرستان در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله راه، آب، خدمات عمومی، عمران شهری و روستایی و گردشگری به بهره‌برداری رسید که بیش از ۸۰ درصد منابع آن دولتی بوده است.

پورحضرت ضمن قدردانی از حمایت‌های نماینده شهرستان در پیگیری منابع، به اختصاص مجدد ۲۷ کیلومتر پروژه در حوزه راه‌های روستایی و کشاورزی اشاره کرد و خواستار اهتمام مدیران برای عملیاتی شدن این منابع شد.

اطلاع‌رسانی سریع اخبار و اطلاعات؛ ضرورت مدیریت در شهرستان

فرماندار رودبار یکی دیگر از موضوعات مهم مدیریتی را ارسال به‌موقع اخبار، اطلاعات و رویدادهای شهرستان عنوان کرد و گفت: با توجه به گستردگی جغرافیایی شهرستان، ممکن است مسئولان در مرکز شهرستان از اتفاقات مناطق دوردست اطلاع فوری نداشته باشند.

وی افزود: بخشداران، دهیاران و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید رویدادها و مسائل مهم حوزه فعالیت خود را در کوتاه‌ترین زمان اطلاع‌رسانی کنند تا فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت با سرعت بیشتری انجام شود و از افزایش خسارت‌ها در حوادث احتمالی جلوگیری شود.

تأکید بر مدیریت صحیح سرمایه های انسانی

پورحضرت با اشاره به اهمیت منابع انسانی در نظام مدیریتی اظهار داشت: سرمایه انسانی توانمند، متخصص و شایسته، بزرگ‌ترین سرمایه نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: مدیر باید بتواند از ظرفیت منابع انسانی موحود به بهترین شکل استفاده کند، تقسیم کار مناسب داشته باشد و با شیوه صحیح مدیریت، زمینه حفظ و ارتقای نیروهای توانمند را فراهم کند.

فرماندار رودبار تأکید کرد: اگر مدیران نتوانند مجموعه داخلی خود و نیروی انسانی تحت مدیریتشان را به‌درستی مدیریت کنند، در ارائه خدمات مطلوب و پاسخ‌گویی به مطالبات مردم نیز با مشکل مواجه خواهند شد.

ضرورت توجه جدی به اصول پدافند غیرعامل و حفاظت از اماکن

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات شورای پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران، بر اهمیت خودمراقبتی و حفاظت از اماکن تأکید کرد و گفت: این موضوع در قالب مصوبات به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و مدیران باید توجه جدی به اجرای الزامات حفاظتی داشته باشند.

پورحضرت با اشاره به جایگاه ویژه بانک‌های شهرستان اظهار داشت: با توجه به ماهیت مالی و اقتصادی بانک‌ها، لازم است حفاظت فیزیکی و کاهش آسیب‌پذیری این مراکز با جدیت بیشتری دنبال شود و سایر دستگاه‌های اجرایی نیز الزامات حفاظتی را مورد توجه قرار دهند.

فرماندار رودبار خواستار استمرار تشدید بازرسی‌ها در بازار شد

فرماندار رودبار در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تشدید بازرسی و نظارت بر بازار تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های مسئول باید حضور خود را در بازار افزایش دهند و نتیجه اقدامات نظارتی به‌گونه‌ای باشد که مردم آن را به‌صورت ملموس مشاهده کنند.

وی افزود: باید نظارت بر واحدهای صنفی، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و سایر مراکز عرضه کالا و خدمات به شکل مستمر انجام شود تا مردم احساس کنند نظارت و کنترل لازم در بازار وجود دارد.

پورحضرت با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی کشور تصریح کرد: در شرایط کنونی، وظایف دستگاه‌های مسئول در حوزه بازار و معیشت مردم سنگین‌تر است و لازم است بازرسی‌ها و نظارت‌ها با جدیت بیشتری دنبال شود.

در این مراسم، از خدمات و تلاش‌های محمدرضا لطفی در دوران سرپرستی بخشداری رحمت‌آباد و بلوکات تقدیر و رضا طارمیان به عنوان بخشدار جدید این بخش معرفی شد.