هیچ اقدامی برای کند شدن وایبر انجام ندادهایم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،وزیر ارتباطات در واکنش به کندی اخیر وایبر و احتمال تست روشهای جدید فیلترینگ از سوی وزارت ارتباطات، گفت: هیچ اقدامی برای کند شدن وایبر انجام ندادهایم و معتقدیم شبکههایی که امکان استفاده مناسب دارند باید در اختیار مردم باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا ،وزیر ارتباطات در واکنش به کندی اخیر وایبر و احتمال تست روشهای جدید فیلترینگ از سوی وزارت ارتباطات، گفت: هیچ اقدامی برای کند شدن وایبر انجام ندادهایم و معتقدیم شبکههایی که امکان استفاده مناسب دارند باید در اختیار مردم باشند.
محمود واعظی در مراسم افتتاح ایران تلکام ۲۰۱۴ در پاسخ به سؤال خبرنگار که پرسید آیا کندی اخیر وایبر توسط وزارت ارتباطات اعمال شده و اینکه شنیده میشود وزارت ارتباطات در حال تست روشهای جدید فیلترینگ در قالب فیلترینگ هوشمند است، گفت: پیش از این نیز این موضوع را شنیدهام اما اعلام میکنم که هیچ کندی روی وایبر وجود ندارد و وزارت ارتباطات هیچ اقدامی را برای کند شدن وایبر انجام نداده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد:همچنین معتقدیم که تمامی شبکههایی که میتوان استفاده مناسب با آنها انجام داد باید در اختیار مردم باشد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه سازمان محیط زیست مضر بودن تشعشعات را اعلام کرده است، نتیجه بررسی کارگروه چندسازمانی در این باره چه بود؟ گفت: جلسات متعددی با وزیر بهداشت، وزیر دفاع، رئیس سازمان محیط زیست و وزارت ارتباطات برگزار شده و سازمان تنظیم مقررات در چندین نقطه از شهر تهران که احتمال میرفت حد تشعشعات در آنها بالاست، رصد میدانی انجام داده و گزارشی نیز تهیه شده که با امضای هفت دستگاه به ریاست جمهوری ارسال شده است.
وی با خودداری از اعلام نتیجه بررسی این کارگروه، گفت: در گزارشی خواندهام که مقدار تشعشعات بسیار کاهش پیدا کرده است.
وی همچنین درباره علت لغو اعطای مجوز IPTV گفت: مشکل فنی برای صدور این پروانه وجود ندارد بلکه متقاضی این پروانه باید مشکل را بین خود حل کند و اختلاف نظر را از بین ببرد.
وی توضیح داد: معتقدیم صدا و سیما محتوایی که تولید میکند متعلق به خودش است و مسئولیت وزارت ارتباطات این است که زیرساختی که قرار است تصویر و صوت منتقل شود در انحصار یک سازمان باقی نماند و هر شرکتی که توانایی خدمت دادن به مردم را دارد از شبکه IP کشور استفاده کند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: وزارت آموزش عالی، وزارت فرهنگ و صدا و سیما باید با هم هماهنگ کنند و اینکه این سرویس در انحصار یک شرکت باشد را قبول نداریم.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره محدودیتهای یازده شرکت PAP برای ارائه خدمات گفت: نباید شرکتهایی که میتوانند در حوزه ICT فعالیت میکنند را محدود کنیم. باید دست شرکتهای PAP را باز بگذاریم. همچنین اگر شرکتهایی قابلیت دریافت نسل چهار ثابت را داشته باشند ارائه مجوز به این شرکتها نیز در دستور کار است.
واعظی در پاسخ به سوالی در خصوص نظارت وزارت ارتباطات بر کیفیت شبکههای اپراتورهای تلفن همراه گفت: یکی از سیاستهای جدی وزارت ارتباطات رصد کیفیت شبکهها است. به غیر از یک ماه گذشته که اپراتورها به دنبال تغییر نسل با اختلالهایی همراه بودند اما در مجموع کیفیت نسبت به سال گذشته بهتر شده اما راضی نیستیم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص نظارت بر کیفیت سرویسدهندههای اینترنتی نیز، گفت: معتقدیم مردم به اندازه تعرفهای که میپردازند خدمات دریافت نمیکنند که برای افزایش کیفیت خدمات ۲۰ درصد کاهش قیمت اینترنت مشترکان را منظور کردیم.
واعظی همچنین درباره ورود اپراتورهای مجازی تلفن همراه نیز گفت: در این باره کارگروهی آغاز به کار کرده و مشاوری انتخاب شده که تاکنون نتایج کار مثبت ارزیابی شده است و اپراتور مجازی نیز خواهیم داشت./فارس
دیدگاه