فرماندار رشت:

برخی افزایش قیمت‌ها و گران‌فروشی‌ها با واقعیت‌های بازار و شرایط اقتصادی همخوانی ندارد

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به ضرورت حمایت همزمان از تولیدکننده و مصرف‌کننده گفت: در کنار مشکلات اقتصادی موجود، برخی افزایش قیمت‌ها و گران‌فروشی‌ها با واقعیت‌های بازار و شرایط اقتصادی همخوانی ندارد و لازم است با نظارت و مدیریت دقیق‌تر، آرامش بازار و اعتماد مردم حفظ شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، اسماعیل میرغضنفری فرماندار رشت عصر امروز(چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت) در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، اظهار کرد: امروز همه ما وظیفه داریم در کنار مردم باشیم و اجازه ندهیم برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی به بستری برای ایجاد نگرانی و التهاب در جامعه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه قانون، حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده را توأمان مورد توجه قرار داده است، افزود: بازار و اصناف در سال‌های گذشته همواره در کنار مردم و نظام بوده‌اند و امروز نیز می‌توانند با همراهی و مدیریت صحیح، نقش مؤثری در حفظ ثبات بازار ایفا کنند.

فرماندار رشت با اشاره به برخی ناهماهنگی‌ها در حوزه قیمت‌گذاری، تصریح کرد: بعضاً مشاهده می‌شود کالایی در فاصله زمانی کوتاه با اختلاف قیمت قابل توجه عرضه می‌شود که این موضوع قابل قبول نیست و باید با نظارت جدی‌تر مورد بررسی قرار گیرد.

میرغضنفری با تأکید بر ضرورت مدیریت فضای روانی جامعه، خاطرنشان کرد: نباید هر موضوعی بدون تدبیر رسانه‌ای و کارشناسی از تریبون‌ها مطرح شود، چرا که بعضی فضاسازی‌ها می‌تواند نگرانی مردم را افزایش دهد؛ در حالی که بخش مهمی از مسائل با هماهنگی و اطلاع‌رسانی صحیح قابل کنترل است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در سخت‌ترین شرایط نیز توانسته نیازهای اساسی مردم را مدیریت و تأمین کند و این مسئله حاصل همراهی مردم، تجربه مدیریتی کشور و انسجام دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار رشت همچنین پیشنهاد تعیین سخنگوی مشخص برای جلسات تنظیم بازار را مطرح کرد و گفت: لازم است تصمیمات، اقدامات و برخورد با تخلفات به‌صورت شفاف برای مردم تشریح شود تا جامعه در جریان روند مدیریت بازار قرار گیرد و از شکل‌گیری شایعات جلوگیری شود.

میرغضنفری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی استان گیلان بیان کرد: با وجود فعالیت واحدهای متعدد تولیدی در استان، در برخی موارد اولویت تأمین کالا به خارج از گیلان اختصاص پیدا می‌کند؛ در حالی که باید تأمین نیاز مردم استان نیز به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: انتظار داریم با همراهی مجموعه‌های اجرایی و نظارتی، ضمن حمایت از تولیدکنندگان، شرایطی فراهم شود که مردم نیز آثار این ظرفیت‌ها را در بازار و معیشت خود احساس کنند.