به دنبال حمله به یک بانک در ایران

هشدار قرارگاه خاتم الانبیا: مردم منطقه خلیج فارس در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها نباشند

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) اعلام کرد: ارتش تروریستی آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی پس از ناکامی در اهداف نظامی، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در پی مورد هدف قرار گرفتن یکی از بانک‌های کشور توسط ارتش تروریستی آمریکا، عنوان کرد: با این اقدام نامشروع و نامتعارف در جنگ، دشمن دست ما را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشت.

سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه «شب گذشته ارتش تروریستی آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی پس از ناکامی در اهداف نظامی، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند»، اظهار کرد: با این اقدام نامشروع و نامتعارف در جنگ، دشمن دست ما را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشت.

وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها منتظر اقدام متقابل و دردناک‌ ما باشند، عنوان کرد: مردم منطقه در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها نباشند.