رئیس اداره محیط زیست تالش خبر داد:

دستگیری قاچاقچیان چوب با سه راس اسب و قاطر در تالش

یگان حفاظت محیط زیست شهرستان تالش در منطقه حفاظت‌شده تالش سه متخلف را به همراه سه راس اسب و قاطر و محموله قاچاق چوب کشف و ضبط کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، اصغر خودکار، رئیس اداره محیط زیست تالش گفت: در ادامه اقدامات جدی و بی‌امان یگان‌های حفاظت محیط‌زیست استان برای صیانت از عرصه‌های طبیعی ارزشمند، مأموران یگان حفاظت شهرستان تالش موفق به کشف و توقف یک فقره قاچاق چوب از جنگل‌های منطقه حفاظت‌شده تالش شدند.

وی افزود: بر اساس اطلاعات موثق و گشت‌زنی‌های هدفمند در مناطق صعب‌العبور، مأموران در عملیاتی سریع و دقیق، سه نفر متخلف را که اقدام به قطع و قاچاق غیرقانونی چوب از جنگل‌های این منطقه می‌کردند، شناسایی و دستگیر کردند.

رئیس اداره حفاطت محیط زیست تالش در این عملیات، علاوه بر دستگیری متخلفان، سه راس اسب و قاطر که برای حمل چوب‌های قاچاق استفاده می‌شدند، به همراه محموله چوب قاچاق کشف و ضبط شد. این اقدام هوشمندانه، نشان‌دهنده تغییر روش متخلفان به استفاده از حیوانات برای حمل چوب در مسیرهای کوهستانی و دور از دید است که با هوشیاری مأموران خنثی شد.

منطقه حفاظت‌شده تالش با دارا بودن جنگل‌های هیرکانی ارزشمند و اکوسیستم‌های منحصر به فرد، از گنجینه‌های طبیعی کشور و استان گیلان محسوب می‌شود و هرگونه تعرض به این عرصه‌ها، به شدت و در چارچوب قانون با متخلفان برخورد می‌شود.

متخلفان دستگیر شده، پس از تشکیل پرونده و ثبت دقیق اموال ضبط شده (حیوانات و محموله چوب)، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

خودکار در پایان بر عزم جدی این اداره برای حفاظت از تمامی عرصه‌های طبیعی شهرستان تأکید کرده و از همشهریان عزیز می‌خواهد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف و تعرض به محیط‌زیست، مراتب را از طریق شماره تلفن گویا ۱۵۴۰ (امور زیست محیطی) به اطلاع برسانند.