مدیرعامل آب‌ منطقه‌ای گیلان تاکید کرد:

پایش دقیق منابع آبی در گیلان برای سال زراعی پیش‌رو | آماده‌سازی برای کاهش اثرات خشکسالی احتمالی

جلسه پیش‌بینی سناریوهای احتمالی تنش آبی در سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در آب ‌منطقه‌ای گیلان به ریاست وحید خرّمی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جلسه‌ پیش‌بینی سناریوهای احتمالی وقوع تنش های آبی طی سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ و راهکارهای مقابله با آن، صبح امروز یکم آذرماه ۱۴۰۴، در سالن جلسات مدیرعامل این شرکت برگزار شد.

 این نشست تخصصی به ریاست وحید خرّمی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان و با حضور اعضای هیئت مدیره، شماری از معاونین و مدیران مستقل شرکت آب منطقه‌ای گیلان و مهران محمد حسن‌زاده مدیرعامل شرکت بهره برداری ازشبکه های آبیاری و زهکشی گیلان تشکیل شد.

در این جلسه، میزان آب ورودی به کلیه سدهای استان و آخرین پیش‌بینی‌های هواشناسی به طور دقیق پایش و توسط واحدهای مطالعات و دیگر اعضای حاضر جلسه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

همچنین در ادامه، سناریوهای مختلف گذار از بحران احتمالی پیش‌رو با به‌کارگیری شیوه‌های نوین، به طور مفصل بررسی شد.

گفتنی است؛ وحید خرّمی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان، در این جلسه تاکید کرد: با تمام توان و عزم جدی تلاش خواهیم کرد تا شرکت آب منطقه‌ای گیلان را برای مواجهه با هرگونه تنش آبی احتمالی و مدیریت بهینه منابع آبی موجود و کاهش اثرات خشکسالی طی سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در استان گیلان آماده کنیم.