رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در آستارا راه اندازی می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با توجه به موقعیت مرزی آستارا و پیگیری مسئولان شهرستان، راه اندازی پایانه محصولات کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در جلسه شورای کشاورزی آستارا در فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: اقتصاد دریا و گردشگری دریایی باعث تقویت فعالیت های کشاورزی می‌شود و نباید از این امر غفلت شود.

وی ادامه داد: برنج، کیوی، زیتون و مرکبات از جمله محصولات استراتژیک گیلان است و کاهش نزولات جوی خوشبختانه آسیبی را به محصولات وارد نکرده است.

به گفته محمدی، مدیریت منابع آب مهم است و میزان اعتبار برای پروژه های کشاورزی آستارا در سال جاری سه میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان است که در راستای ایستگاه های پمپاژ و برقدار کردن چاه های کشاورزی صرف می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: ورود گردشگران در طول سال به شهرهای گیلان باعث تنش های آبی و تخریب جنگل ها می‌شود و در این راستا باید مراقبت های لازم انجام گیرد.

به گفته محمدی، راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در دستور کار است که باعث تولید، رونق صادرات و اشتغال می شود و در این حوزه از سرمایه گذاری بخش خصوصی هم استقبال می‌شود.

وی تصریح کرد: این طرح باعث ساماندهی محصولات کشاورزی در گیلان و سایر استان ها می شود و زمینه استانداردسازی آن را فراهم می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: آستارا به جهت موقعیت مرزی از امتیاز فوق العاده ای برخوردار است و محصولات کشاورزی از آستارا به اورسیا صادر می‌شود.

محمدی افزود: ۶هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در سال گذشته در بخش کشاورزی گیلان انجام شد و باید زمینه سرمایه‌گذاری در حوزه صادرات محصولات کشاورزی بیش از پیش فراهم شود.

تسریع در راه‌اندازی سریع پایانه محصولات کشاورزی

ولی داداشی نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: موانع صادرات در بخش کشاورزی در شهرستان آستارا باید برداشته شود و از ظرفیت مرز این شهرستان به صورت کامل باید استفاده شود.

داداشی خواستار راه‌اندازی سریع پایانه محصولات کشاورزی شد و اظهار کرد: برای تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، مکانیزه کردن کشاورزی و لایروبی آب بندان ها به اعتبارات استانی و ملی نیاز است و امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی استان به این شهرستان نگاه ویژه داشته باشد.

علی درمانی فرماندار آستارا هم گفت:  سالانه  محصولات مختلف کشاورزی از مرز آستارا صادر می شود و ساماندهی صادرات محصولات کشاورزی و اشتغالزایی، از هدف های راه اندازی پایانه محصولات است.

وی افزود: باید با ساخت و سازهای بی رویه در اراضی کشاورزی آستارا مقابله شود زیرا تامین مواد غذایی با اتکا به بخش داخل از هدف های اصلی دولت است.