هستی محمدی: درگیری با مبینا نعمتزاده واقعیت نداشت
هستی محمدی، دارنده مدال برنز مسابقات جهانی تکواندوی زیر ۲۱ سال، هرگونه درگیری با مبینا نعمتزاده را تکذیب کرد و اظهار کرد: فکر میکنم با این خبر میخواستند ما را در اینجا برهم بریزند اما موفق نشدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، هستی محمدی پس از کسب مدال برنز مسابقات جهانی تکواندوی زیر ۲۱ سال در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: آن چیزی که میخواستم نشد اما خوشحالم مردم کشورم را با این مدال شاد کردم.
او درباره شرایط رقابتها افزود: در بازی با نایبقهرمان جهان که برنده شدم، یک مقدار بدنم افتاد. در مسابقه بعد با حریف مراکشی که قهرمان بازیهای کشورهای اسلامی بود، در راند سوم بدنم یک مقدار افتاد.
محمدی خبر مطرحشده درباره اختلافش با مبینا نعمتزاده را رد کرد و گفت: درگیریام با مبینا نعمتزاده واقعیت نداشت و تکذیب میکنم.
او با اشاره به رابطه دوستانهاش با نعمتزاده بیان کرد: شش ماه هست هماتاقیم و نعمتزاده از دوستان خوبم است. او از لحاظ تجربه به من کمک میکند و در کنیا هم در یک اتاق هستیم.
محمدی در ادامه گفت: فکر میکنم با این خبر میخواستند ما را در اینجا برهم بریزند اما موفق نشدند.
این تکواندوکار جوان درباره اهداف آینده خود خاطرنشان کرد: هدفم المپیک است و قول میدهم در میادین بالاتر پرچم کشورم را بالا ببرم.
دیدگاه