رئیس پلیس راه گیلان خبر داد:

برخورد کوییک با عابر پیاده در محور آستارا به تالش جان یک نفر را گرفت

سرهنگ جاور صفاری اظهار کرد: متاسفانه در این برخورد، عابر پیاده که خانمی ۶۰ ساله بوده است به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، رئیس پلیس راه استان گیلان از جان باختن ۱ نفر بر اثر برخورد با سواری کوییک با عابر پیاده در محور آستارا به تالش خبر داد.

سرهنگ جاور صفاری در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور آستارا به تالش بلافاصله ماموران پلیس راه به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل حادثه مشخص شد، یک دستگاه سواری کوییک که در مسیر آستارا به تالش محدوده غلام محله در حال حرکت بود، با عابر پیاده که قصد عبور از عرض راه را داشته، برخورد کرده است.

رئیس پلیس راه استان گیلان تصریح کرد: متاسفانه در این برخورد، عابر پیاده که خانمی ۶۰ ساله بوده است به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

این مقام انتظامی افزود: کارشناسان پلیس راه علت این تصادف را عدم توجه به جلو از سوی سواری کوییک اعلام کرده‌اند.

سرهنگ صفاری در پایان با اشاره به اینکه برابر ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، رانندگان موظف‌اند هنگام حرکت، توجه کامل به جلو داشته باشند، اضافه کرد: بی‌توجهی به جلو از علل عمده تصادفات رانندگی می‌باشد و می‌تواند باعث حوادث این چنینی و به خطر افتادن جان افراد شود.