مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

جذب ۳۳۰ پرستار در بیمارستان‌های گیلان

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با برگزاری آزمون جذب پرستار در اردیبهشت ماه امسال، ۳۳۰ نفر به عنوان پرستار و هوشبر در بیمارستان‌های استان جذب می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دکتر نازیلا جوادی مدیر امور پرستاری دانشکده علوم پزشکی گیلان در گفتگوی ویژه خبر ۲۰ گیلان، با اشاره به کمبود پرستار در کشور و گیلان گفت: برای رفع بخشی از این کمبود، در آزمون اردیبهشت امسال ۱۸۰ نفر در رشته پرستاری و ۵۰ نفر در رشته هوشبری قبول شدند که در بیمارستان‌های این استان جذب می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴ هزار و ۹۰۰ پرستار در بیمارستان‌های گیلان فعالند گفت: ۷۰ درصد این پرستاران در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه و ۳۰ درصد بقیه در بیمارستان‌های غیردانشگاهی و خصوصی این استان مشغول به کارند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ۲ دانشکده پرستاری دولتی در گیلان گفت: سالانه ۱۲۰ پرستار در مقطع کارشناسی، ۴۰ پرستار در مقطع کارشناسی ارشد، ۵ پرستار در مقطع دکتری و ۴۰ هوشبر از این ۲ دانشکده پرستاری فارغ التحصیل می‌شوند.

دکتر نازیلا جوادی همچنین به اجرای طرح تعرفه گذاری، افزایش ریالی اضافه کار و اجرای طرح فوق العاده خاص به عنوان برنامه‌های حمایتی وزارت بهداشت از پرستاران اشاره کرد و گفت: این وزارتخانه همچنین پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران را برای تصویب در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ به دولت فرستاده، از طرفی افزایش ۱۰۰ درصدی ارزش نسبی و افزایش ضریب ریالی تعرفه پرستاران هم برای سال آینده در دستور کار قرار دارد.