فرماندار شفت در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان:

تمامی محدودیت‌های خدماتی پروژه سد لاسک برداشته شد؛ پایان سالها بلاتکلیفی!

فرماندار شهرستان شفت با تأکید بر اینکه برای مدتی خدمات‌رسانی به روستای لاسک با چالش مواجه بوده است، گفت: با توجه به مصوبه استان در کمیته فنی، تمامی محدودیت‌های خدماتی و زیرساختی برای روستای لاسک برای همیشه برداشته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ارسلان مقیمی، فرماندار شهرستان شفت، در دومین جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان که با حضور زحمت‌کش، دبیر کمیته برنامه‌ریزی و رؤسای ادارات در محل فرمانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت این جلسات، اظهار کرد: کمیته برنامه‌ریزی شهرستان یکی از مهم‌ترین جلسات و اصلی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه زیرساخت‌ها و امور عمرانی است.

فرماندار شهرستان شفت با بیان اینکه این جلسه بستری برای تجمیع تلاش‌های توسعه‌ای است، افزود: تمامی تلاش‌های دولت در راستای ارتقای شاخص‌ها و بهبود زیرساخت‌ها، در نهایت به توسعه و شکوفایی شهرستان منجر خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی کیفی، تصریح کرد: اگر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی در کمیته برنامه‌ریزی عالی باشد، با همین میزان اعتبارات و امکانات موجود، می‌توانیم در یک دوره ۳ یا ۴ ساله، وضعیت شاخص‌های شهرستان را به سطح مطلوب برسانیم.

مقیمی اضافه کرد: مدیران می‌توانند با وجود شرایط کمبود اعتبارات، اگر عزم، اراده و پیگیری‌های مستمر وجود داشته باشد، تمامی کارها و مشکلات را حل و فصل کنند.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی فعال در شهرستان، بیان کرد: خوشبختانه در حوزه‌های برق، آب شرب و آسفالت، با پیگیری‌های صورت‌گرفته، نیمی از این پروژه‌ها تا پایان دوره به بهره‌برداری خواهد رسید. پروژه‌های اصلی و اساسی شهرستان نیز با اولویت‌بندی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط در حال پیگیری است.

برداشتن محدودیت‌ها برای روستای لاسک

فرماندار شفت در خصوص سد لاسک، گفت: اجرای پروژه سد نیازمند اعتبارات قابل توجهی است، اما تا زمان عدم اجرای کامل پروژه، نباید زندگی مردم را مختل سازیم.

فرماندار شهرستان شفت تصریح کرد: با توجه به مصوبه استان در کمیته شورای فنی، تمامی محدودیت‌های خدماتی و زیرساختی ناشی از پروژه سد لاسک برای روستای لاسک برای همیشه لغو گردید.

مقیمی خاطرنشان کرد: کلیه محدودیت‌هایی که بر زندگی مردم روستای لاسک و روستاهای متأثر از پروژه سد اعمال شده بود، برداشته شد.

وی افزود: کلیه امکانات زیربنایی، بازنگری طرح هادی، آب شرب، و استمرار خدمات زیربنایی دایر می‌شود. ان‌شاءالله در کمیته برنامه‌ریزی امسال، اعتبارات اولین پروژه در این روستا را نیز لحاظ خواهیم کرد.

گفتنی است پروزه سد لاسک در سال ۱۳۷۲ در این شهرستان اغاز شد ولی تاکنون هیچ پیشرفت فیزکی نداشته است و بلاتکیلف رها و مشکلات فراوانی را برای اهالی این روستاها به وجود اورده است.