طبق اطلاعات بیمه مرکزی؛

بهترین و بدترین بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴

بیمه مرکزی از ثبت پنج هزار و ۲۲۳ شکایت مختلف در هفت ماه ابتدایی سال بابت بیمه شخص ثالث خبر می‌دهد و بهترین و بدترین بیمه ها را تفکیک کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نرخ شکایت وارده از شرکت‌های بیمه شخص ثالث دست‌کم در شش شرکت معروف بیش از ۷۰ درصد است.

بیمه مرکزی به‌تازگی گزارشی از شکایت‌های مربوط به بیمه شخص ثالث را دربازه هفت‌ماهه ابتدایی سال منتشر کرده. طبق این گزارش می‌توانیم شرکت‌های بیمه آرمان، بیمه تعاون، بیمه حکمت صبا، بیمه دانا، بیمه رازی و بیمه سینا را جزو بدترین گزینه‌ها دسته‌بندی کنیم.

در این شرکت‌ها بیش از ۱۰۰ شکایت مختلف از سوی بیمه‌گذار توسط بیمه مرکزی بررسی و دست‌آخر رای نهایی در بیش از ۷۰ درصد شکایت‌ها به نفع بیمه‌گذار صادر شده است.

بیمه آرمان یکی از این شرکت‌هاست. بیمه مرکزی از ثبت ۷۱۰ شکایت مختلف در قالب بیمه شخص ثالث از بیمه آرمان خبر داده است. دقیقا ۶۲۳ شکایت به مرحله بررسی و اعلام رای رسیده و ۵۵۴ شکایت، حالت شکایت وارده گرفته است. از این لحاظ در ۸۸ درصد شکایت‌ها، حق با بیمه‌گذار بود و بیمه آرمان ملزم به جبران خسارت می‌شود.

سقف خسارت بیمه شخص ثالث در سال جاری بابت ماه‌های عادی یک میلیارد و ۶۶ میلیون تعیین شده است 

نرخ شکایت وارده در بیمه تعاون دقیقا ۷۰ درصد است. این عدد در بیمه سینا ۷۳ و در بیمه‌های دانا و حکمت صبا به ۷۶ درصد می‌رسد. اوضاع در بیمه رازی بدتر می‌شود و به مرز ۷۹ درصد می‌رسد. فراموش نکنید شرکت‌هایی که تا اینجا بررسی کردیم جزو شرکت‌های نسبتا معروف به‌حساب می‌آیند که درمقایسه با سایر شرکت‌ها مشتری بیشتری دارند و دست‌کم ۱۰۰ شکایت بررسی‌شده از آنها در بیمه مرکزی به‌ثبت رسیده است.

مثلا شرکتی با نام توسعه نیز نرخ شکایت وارده ۱۰۰ درصدی داشته اما کل شکایت‌های بررسی‌شده از این شرکت هشت مورد بوده و در هر هشت مورد هم حق با بیمه‌گذار بوده است.

آنطرف ماجرا اما شرایط در شرکت‌هایی مثل ایران و پارسیان تاحدودی بهتر است. در این شرکت‌ها نیز بیش از ۱۰۰ شکایت مختلف بررسی شده اما میزان مورد‌هایی که بیمه مرکزی، شرکت بیمه را ملزم به پرداخت خسارت کرده، به ۳۰ درصد نمی‌رسد.

بیمه مرکزی از ثبت پنج هزار و ۲۲۳ شکایت مختلف در هفت ماه ابتدایی سال بابت بیمه شخص ثالث خبر می‌دهد. از این میزان شکایت، به چهار هزار و ۷۱۷ مورد رسیدگی شده و الباقی موارد در صف بررسی قرار دارد.

شرکت بیمه

تعداد شکایت بررسی‌شده

تعداد شکایت وارده

نرخ شکایت وارده

آرمان

۶۲۳

۵۵۴

۸۸ درصد

آسماری

۱

۰

آسیا

۲۰۱

۸۷

۴۳ درصد

البرز

۱۱۶

۴۵

۳۸ درصد

امید

۱۴

۷

۵۰ درصد

ایران

۵۱۱

۱۳۲

۲۵ درصد

پارسیان

۱۷۶

۴۸

۲۷ درصد

پاسارگاد

۷۱

۲۳

۳۲ درصد

تجارت نو

۷۴

۴۱

۵۵ درصد

تعاون

۲۶۱

۱۸۳

۷۰ درصد

توسعه

۸

۸

۱۰۰ درصد

حافظ

۳۵

۱۹

۵۴ درصد

حکت صبا

۱۵۲

۱۱۷

۷۶ درصد

دانا

۹۲۵

۷۱۱

۷۶ درصد

دی

۲۶۲

۱۲۲

۴۶ درصد

رازی

۴۴۴

۳۵۵

۷۹ درصد

سامان

۹۳

۵۲

۵۵ درصد

سرمد

۵۲

۳۱

۵۹ درصد

سینا

۱۱۷

۸۶

۷۳ درصد

کارآفرین

۱۲

۷

۵۸ درصد

کوثر

۱۴۵

۵۶

۳۸ درصد

ما

۳۱

۷

۲۲ درصد

معلم

۱۱۱

۷۲

۶۴ درصد

ملت

۱۱۳

۶۴

۵۶ درصد

میهن

۸۰

۴۹

۶۱ درصد

نوین

۳۲

۱۶

۵۰ درصد

پردیس

۱

۰

هوشمند فردا

۲

۰

صندوق تامین خسارت‌های بندی

۵۳

۷

۱۳ درصد

سایر

۱

۰