انتقاد صریح امام جمعه رشت از مدیران گیلان:

آقای مدیر زیرمجموعه‌تان را کنترل کنید | ریشه ۵۰ درصد مراجعات مردمی، بی‌مسئولیتی است

به گفته آیت الله فلاحتی، ۵۰ درصد مشکلات مراجعه‌کنندگان به دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان ریشه در عملکرد ادارات دارد و قابل پیگیری است/مردم پای کار نظام هستند و مسئولان باید با اخلاق مدارانه؛ پاسخگوی مردم باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در خطبه‌های نماز جمعه امروز که در مصلای امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد، اظهار کرد: «در طول تاریخ همیشه زورگویان جامعه اسلامی را تهدید می‌کردند.»

وی افزود: «یکی از این تهدیدات در بی‌خبری نگهداشتن مردم از اخبار جامعه پیرامون خود و حقایق بوده است؛ لذا در جامعه اسلامی نیز تبیین مسائل در خطبه‌های نماز جمعه امری ضروری است.»

امام جمعه رشت با اشاره به ضرورت تبیین حقایق فلسطین در جهان و موج بیداری جهانی، به سالروز نسل‌کشی رژیم اشغالگر در فلسطین در بیست و پنجم مهرماه اشاره کرد و گفت: «در برابر این جنایات مقاومت با ایثار خون ایستادگی کرد و حمایت از فلسطین همچنان در جهان رشد کرده است.»

وی همچنین به مناسبت‌های هفته اشاره کرد و افزود: «بیست و ششم مهرماه روز تربیت بدنی است که به همه ورزشکاران تبریک می‌گویم. مقام معظم رهبری نیر در سخنرانی اخیرشان از دختران و پسران جوان این سرزمین قدردانی کردند.»

آیت‌الله فلاحتی روز بیست و نهم مهرماه را روز صادرات نام برد و گفت: «صادرات یکی از بخش‌های مهم تولید است. صادرات فنی، مهندسی، کشاورزی و… از ملزومات رونق تولید است. توسعه صادرات موجب توسعه تولید است و نداشتن بازار تقاضا یکی از موانع تولید است. لذت رونق صادرات موجب رونق تولید می‌شود؛ لذا صادرات پیشران تولید است.»

امام جمعه رشت با انتقاد از واردات بی‌رویه گفت: «واردات باید به حداقل برسد. بخشی از کالاهایی که با اعتبار دولتی وارد می‌شوند، مشابه داخلی دارند و این موجب کاهش تولید داخلی می‌شود که باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد.»

وی در بخش دیگری از سخنانش به اجلاس شرم‌الشیخ در مصر اشاره کرد و درباره حضور ترامپ گفت: «ترامپ با توهم ایجاد صلح قبل از حضور در اجلاس به فلسطین اشغالی رفت و سخنرانی‌های مضحک و متناقضی کرد.»

آیت‌الله فلاحتی سخنان ترامپ را چنین تشریح کرد: «ترامپ گفته است از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران حمایت کرده است. او گفته مردم ایران خسته شده‌اند و تمایل به مذاکره دارند اما شرط مذاکره اینست که ایران از هسته‌ای دست بردارد، از محور مقاومت حمایت نکند، از فلسطین، لبنان، عراق و سوریه دست بردارد و اسرائیل را به رسمیت بشناسد.»

وی ادامه داد: «اگر دنیا خواهان اسرائیل است، چرا دادگاه بین‌المللی لاهه نتانیاهو را به عنوان تبهکار بین‌المللی و جنایتکار جنگی تحت تعقیب قرار داده است؟ همچنین ۶۸ درصد مردم آمریکا با رژیم صهیونیستی مخالفند و می‌گویند باید محو شود.»

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه ترامپ این حرف‌ها را می‌زند چون سه قدرت بزرگ یعنی ایران، روسیه و چین در کنار جنبش عدم تعهدها متحد شده‌اند افزود: «شاهراه قدرت دنیا ایران است و اگر راه‌آهن رشت – آستارا شکل بگیرد، بخش عظیمی از روابط اقتصادی اروپا به سمت شبه‌قاره و جنوب شرقی آسیا مستحکم خواهد شد که از دولت محترم تقاضا داریم این کار را انجام دهد.»

وی افزود: «ترامپ از این اتحاد می‌ترسد و گفته این اتحاد برای بین‌الملل خطرناک است و بعد از فروپاشی صهیونیست‌ها و آمریکا دنیا به دست این سه کشور خواهد افتاد.»

امام جمعه رشت خطاب به برخی افراد داخلی گفت: «برخی آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و به رهبری نامه می‌نویسند، آیا ملت ایران را نشناخته‌اند؟ ملت ایران هیچگاه زیر تصمیم مسئولان ترسو نخواهد رفت.»

وی تأکید کرد: «قدرت ایران به ملت عزیز و مردم ایران وابسته است؛ به ایثارگران، جانبازان، خانواده‌های شهدا، مفقودان، عالمان، دانشمندان، فرهیختگان، جوانان، نوجوانان، زنان و مردان.»

در بخش دیگری از سخنان خود، آیت‌الله فلاحتی درباره ملاقات‌های عمومی روز سه‌شنبه گفت: بیش از ۵۰ درصد مشکلاتی که به ما مراجعه می‌کنند، ریشه در همان ادارات دارد چون اداره مربوطه پاسخگوی درستی نیست و مردم به دفتر نماینده ولی فقیه مراجعه می‌کنند، اما ادارات پاسخ خوب و برخورد مناسبی ندارند.»

وی خطاب به مدیران ادارات تأکید کرد: «آقای مدیر، زیر مجموعه‌ات را زیر نظر داشته باش. ۵۰ درصد مشکلات مردم با برخورد خوب و پاسخگویی حل می‌شود. برخورد مسئولان ادارات با مردم باید کریمانه و اخلاق‌مدارانه باشد.»

آیت‌الله فلاحتی افزود: «درست است که شاید نتوان همه مشکلات مردم را حل کرد ولی تا حدودی می‌توان با برخورد درست و اخلاق به مشکلات رسیدگی و سرکشی نمود.»