شهردار چوکام خبر داد:

آغاز آسفالت ۶ هزار مترمربع از معابر در شهر چوکام

شهردار چوکام از آغاز آسفالت ۶ هزار مترمربع از معابر در شهر چوکام خبر داد و گفت: اینکار با هدف بهبود کیفیت در تردد و عبور و مرور شهروندان صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  حمیدرضا صراف زاده، شهردار چوکام با اشاره به اینکه یکی از مأموریت‌های اصلی شهرداری، رسیدگی به آسفالت معابر، ترمیم و نگهداری آن و اجرای مطلوب عملیات آسفالت به منظور آسایش شهروندان است، گفت: با هدف بهبود کیفیت در تردد و عبور و مرور شهروندان فاز اول آسفالت به متراژ ۶ هزار مترمربع از روز گذشته آغاز شده است.

وی با بیان اینکه با تلاش همکاران ما در مجموعه شهرداری و شورای اسلامی طی هفته آینده بر حسب اولویت‌ها در اکثر معابر سطح شهر زیر پوشش آسفالت خواهد رفت، افزود: مدیریت امورشهری با روند رو به رشد و اقدامات زیرساختی شهر چوکام،با قدرت و جدیت ادامه خواهد یافت.

شهردار چوکام با تاکید بر اینکه سال گذشته در مجموع ۲۴ هزار متر مربع درسطح شهر عملیات آسفالت‌ریزی انجام شده است، گفت: امیدوارم تا سال های آینده هیچگونه معابر در شهر چوکام خاکی نباشد.

حمیدرضا صراف زاده شهردار چوکام در پایان ضمن قدردانی از همراهی شهروندان همکاری مردم، اظهار امیدواری کرد با اتمام این پروژه، گامی مؤثر در ارتقا کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان برداشته شود.