نماینده مردم شهرستان های لاهیجان و سیاهکل؛

لاهیجان نگین گردشگری و میراث فرهنگی ایران | پیشنهاد ایجاد مرکز بسته‌بندی چای و برنج

نماینده مردم شهرستان های لاهیجان و سیاهکل در شورای اداری شهرستان لاهیجان با اشاره به ظرفیت های عظیم گردشگری در شهرستان لاهیجان گفت: لاهیجان نگین گردشگری و میراث فرهنگی ایران است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جلسه شورای اداری شهرستان لاهیجان صبح امروز شنبه با حضور سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استاندار گیلان، نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل، معاونین استانداری و فرماندار سیاهکل در سالن اجتماعات فرمانداری لاهیجان برگزار شد.

در این نشستسلمان زارع، نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری و کشاورزی منطقه گفت: لاهیجان شهری تاریخی، فرهنگی و گردشگری است که به‌حق می‌توان آن را نگین شرق گیلان و حتی ایران دانست.

وی افزود: آثار باستانی، طبیعت بکر و صنایع دستی این منطقه ظرفیت‌های بی‌نظیری برای توسعه پایدار دارند.

زارع با اشاره به سهم قابل توجه شهرستان در تولید چای و برنج، افزود: ما نیازمند ایجاد مراکز خرید و بسته‌بندی محصولات کشاورزی هستیم که متأسفانه در بسیاری از فروشگاه‌ها محصولات خارجی جایگزین تولیدات داخلی شده‌اند.

وی افزود: از وزیر دفاع درخواست کرده‌ام تا مرکزی برای بسته‌بندی چای و برنج در شهرستان ایجاد شود.

نماینده مردم شهرستان های لاهیجان و سیاهکل با تأکید بر اهمیت صنایع دستی در اشتغال‌زایی گفت: به دلیل نبود بازار فروش و نمایشگاه دائمی، بسیاری از تولیدکنندگان صنایع دستی از جمله فرش دستباف با مشکل مواجه شده‌اند که پیشنهاد ما ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع دستی و گردشگری در مرکز شهر لاهیجان است تا هم تولیدکنندگان روستایی حمایت شوند و هم گردشگران داخلی و خارجی جذب شوند.

زارع ضمن قدردانی از حمایت های وزیر میراث فرهنگی برای تخصیص اعتبارات زیرساختی در حوزه گردشگری شهرستان لاهیجان اظهار کرد: حدود ۲۷ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه گردشگری شهرستان تخصیص یافته که جای تقدیر دارد اما انتظار داریم توجه بیشتری به مناطق کمتر برخوردار مانند دیلمان، سیاهکل و روستاهای اطراف شود.

وی در ادامه به برخی از جاذبه‌های مغفول مانده منطقه اشاره کرد و گفت: غار دست کن میکال دیلمان، کاروانسرای سیاهکل، حمام گلشن، تالاب سوستان و تالاب بین‌المللی امیرکلایه از جمله ظرفیت‌هایی هستند که نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبار برای رونق گردشگری هستند.

زارع در پایان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان مسئولان برای ایجاد شغل پایدار و رونق گردشگری گفت: از همه مسئولان استان و کشور که برای توسعه منطقه تلاش می‌کنند.

وی افزود: صمیمانه تشکر می‌کنم و امیدوارم با حمایت‌های بیشتر، شاهد شکوفایی لاهیجان و سیاهکل در عرصه‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی باشیم.