بیمارستان قائم اعلام کرد

اطلاعیه: حادثه‌ای در بیمارستان قائم رشت مشاهده نشده است

بیمارستان قائم با اعلام این خبر که تیم آتش نشانی به جهت پیشگیری از هر گونه خبر به موقع در محل حضور داشته است اعلام کرد: خوشبختانه هیچ گونه حادثه‌ای اتفاق نیافتاده است و تیم آتش نشانی در حال بررسی هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، بیمارستان قائم رشت اعلام کرد:

عصر امروز خبری در رسانه‌ها‌ها مبنی بر دود گرفتی در طبقه اول بیمارستان قائم از سوی آتش نشانی منتشر شده است که بیمارستان قائم با اعلام این خبر که تیم آتش نشانی به جهت پیشگیری از هر گونه خبر به موقع در محل حضور داشته است اعلام کرد:  خوشبختانه هیچ گونه حادثه‌ای اتفاق نیافتاده است و تیم آتش نشانی در حال بررسی هستند.

این گزارش می‌افزاید: در راستای سلامت و حفظ امنیت و آرامش بیماران تمامی تیم‌های امدادی و آتش نشانی حضور دارند و خوشبختانه هیچ حادثه‌ای رخ نداده است و بیمارستان در آرامش است.

فعالیت عادی بیمارستان قائم رشت ادامه دارد

شهرام مومنی درباره عملیات بیمارستان قائم رشت، اظهار کرد: اکنون در بیمارستان قائم رشت حضور دارم، سیستم اعلام حریق بیمارستان به صدا در آمده بود و اپراتور گزارش مشاهده دود کرده بود.

وی افزود: بلافاصله در مرحله نخست چهار خودرو اطفای حریق از ایستگاه‌های نزدیک به محل اعزام شدند، بررسی‌ها انجام گرفت و در حال حاضر وضعیت بیمارستان عادی است و تا الان مورد خاصی مشاهده نشده است.

رئیس سازمان آتش نشانی رشت تصریح کرد: وقتی سیستم اعلام حریق فعال می‌شود یعنی خطا یا موردی بوده با توجه به اینکه اپراتور هم گزارش کرده بود که بوی دود احساس می‌شود، به دلیل اهمیت موضوع تیم‌ها در محل حاضر شدند و همچنان هم در محل حضور داریم و تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده و بیمارستان روال عادی خود را دارد.

مومنی بیان کرد: با توجه به اینکه حادثه خاصی ناشی از حریق نبوده، پس از این کار را به خود تکنسین‌های فنی بیمارستان برای بررسی دقیقتر می‌سپاریم.