خبر خوب سخنگوی منطقه آزاد انزلی؛

آغاز به‌کار بازار جدید ونوس در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد انزلی

با هماهنگی هیئت‌مدیره مجتمع ونوس، مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد انزلی با لغو تمامی رویدادها و برنامه‌های جاری خود، به‌صورت کامل برای فعالیت بازار جدید ونوس در حال آماده‌سازی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در پی وقوع حریق در مجتمع تجاری ونوس و آسیب‌دیدگی واحدهای صنفی، سازمان منطقه آزاد انزلی با هدف حمایت از کسبه و تجار آسیب‌دیده، برنامه‌ریزی ویژه‌ای را برای فراهم‌سازی فضای فعالیت مجدد آنان انجام داده است.

در همین راستا، با هماهنگی هیئت‌مدیره مجتمع ونوس، مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد انزلی با لغو تمامی رویدادها و برنامه‌های جاری خود، به‌صورت کامل برای فعالیت بازار جدید ونوس در حال آماده‌سازی است. بر اساس این برنامه، تعداد ۲۰۰ غرفه در دو سالن مجزا با مجموع مساحت ۵ هزار مترمربع توسط سازمان آماده‌سازی و به کسبه محترم تحویل داده خواهد شد.

این اقدام در ادامه مجموعه حمایت‌های سازمان منطقه آزاد انزلی از فعالان اقتصادی این مجتمع انجام می‌شود تا روند فعالیت‌های تجاری بدون وقفه و در محیطی مناسب ادامه یابد.