دستگیری سارقان پلاکهای خودروهای ترانزیت خارجی
فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: با تلاش هوشیارانه مأموران انتظامی، دو سارق غیربومی که اقدام به سرقت پلاکهای خودروهای ترانزیت خارجی در شهر مرزی آستارا میکردند، شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سردار «حسین حسنپور» اعلام کرد: این دو سارق که اغلب در ساعت اولیه بامداد در مکانهایی با روشنایی کم و یا فاقد نگهبان دست به سرقت میزدند، در مجموع مرتکب ۱۰ فقره سرقت پلاک از خودروهای ترانزیت شدهاند.
وی با اشاره به اینکه این سرقتها در شرایطی رخ میداد که خودروهای ترانزیت در مکانهای بدون نظارت کافی و در تاریکی شب متوقف بودن، افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی دقیق، مأموران پلیس موفق شدند هویت و محل اختفای این افراد را شناسایی و آنان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان گیلان در ادامه تاکید کرد: ساماندهی بهتر رانندگان ترانزیت و هدایت آنان به سمت پارکینگها و مکانهایی دارای روشنایی کافی و نگهبان، نقش مؤثری در پیشگیری از وقوع چنین جرایمی خواهد داشت از رانندگان خواست در توقفهای شبانه و برای استراحت، به نکات ایمنی توجه ویژه داشته باشند و هرگونه موارد مشکوک را سریعاً به پلیس گزارش دهند.
سردار «حسن پور» در پایان افزود: سارقان جهت بررسی زوایا و علت ارتکاب به این نوع سرقت در اختیار مراجع قضائی قرارگرفتند.
دیدگاه