فرمانده انتظامی غرب استان تهران اعلام کرد؛

دستگیری ۲۴ جاسوس اسرائیل در غرب استان تهران؛ ۱۶ ریز‌پرنده متخاصم سرنگون شد

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از سرنگونی ۱۶ ریزپرنده دشمن صهیونی و دستگیری ۲۴ جاسوس توسط پلیس غرب استان تهران خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، کیومرث عزیزی‌ درباره وضعیت امنیتی غرب استان تهران اظهار داشت: با بهره‌گیری از اخبار مردمی، رصد اطلاعاتی و اقدامات شبانه‌روزی پلیس غرب استان تهران، تعداد ۲۴ نفر از افرادی که با جاسوسی برای دشمن صهیونی در فضای حقیقی و مجازی و انجام فعالیت‌های هدفمند، سعی در تشویش اذهان عمومی، سیاه‌نمایی و تخریب چهره نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌کردند، دستگیر و تحویل مرجع قضایی داده شدند.

وی همچنین از سرنگون کردن تعداد ۱۶ ریزپرنده دشمن صهیونی در چند روز گذشته با هوشیاری، هدف‌گیری و تیراندازی مأموران انتظامی خبر داد و افزود: پلیس با همکاری حداکثری دیگر نهادهای امنیتی و خدمات‌رسان، از شهروندان درخواست می‌کند در این روزهای حساس که کشور عزیزمان ایران در نبردی تمام‌عیار با رژیم غاصب صهیونی و دشمن بشریت قرار گرفته است، آرامش خود را حفظ کنند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در ادامه به برهم‌زنندگان و تشویش‌کنندگان اذهان عمومی هشدار داد: این افراد بدانند در تیررس پلیس غرب استان تهران قرار دارند و چنانچه بخواهند در صف دشمن باشند و با شایعه‌سازی، امنیت روانی شهروندان را مختل کنند قطعاً با آنها برخورد قانونی و قاطع خواهد شد.