در پی تجاوز اسرائیل؛

آتش‌سوزی انبار نفت شهران مهار شد | در مخازن آتش‌ گرفته، بنزین وجود نداشت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با اعلام اینکه انباری که در منطقه شهران دچار آتش‌سوزی شده، حاوی مشتقات نفتی به‌جز بنزین بوده است، گفت: با توجه به شرایط، تمهیدات لازم از پیش اندیشیده شده بود و مقدار موجودی مخازن نیز پیش‌تر تعدیل شده بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جلال ملکی بامداد یکشنبه (۲۵ خرداد) با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در انبار نفت شهران گفت: در این حادثه دو تا سه مخزن دچار حریق شده‌اند که این مخازن حاوی بنزین نبوده و مشتمل بر دیگر مشتقات نفتی بوده‌اند.

وی افزود: با توجه به شرایط، تمهیدات لازم از پیش اندیشیده شده بود و مقدار موجودی مخازن نیز پیش‌تر تعدیل شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: آتش‌نشانان هم‌اکنون در تلاش برای به کنترل درآوردن حریق هستند.

 انبار نفت شهران شامگاه شنبه ( ۲۴ خرداد) در ادامه تجاوزهای رژیم منحوس صهیونیستی مورد حمله قرار گرفت و بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای عملیاتی و امدادی در محل حاضر شدند.