وزیر نیرو؛

سدها خالیست؛ چرا علما برای این فکری نمی‌کنند؟ | برق را ۵۰۰۰ تومان می‌خریم ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم

وزیر نیرو تأکید کرد: ما برق را مثلاً ۵۰۰۰ تومان می‌خریم و ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم؛ بر احوال آن مرد باید گریست که دخلش بود ۱۹ و خرج ۲۰؛ همه مشکلات بخاطر این است؛ تشکیل سرمایه انجام نمی‌شد و بخش خصوصی به اینجا وارد نمی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، عباس علی آبادی، وزیر نیرو، در سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی انجمن مهندسان مکانیک، که به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد؛ سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری برق را چالش‌ساز دانست و اعلام کرد که این شرایط باعث عدم ورود بخش خصوصی به صنعت برق شده است.

الان مشکل ما در برق و آب این است که در اینجا عالمانه تصمیم نگرفتیم.

ما برق را مثلاً ۵۰۰۰ تومان می‌خریم و ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم؛ بر احوال آن مرد باید گریست که دخلش بود ۱۹ و خرج ۲۰؛ همه مشکلات بخاطر این است؛ تشکیل سرمایه انجام نمی‌شد و بخش خصوصی به اینجا وارد نمی شود.

امکان ادامه این مسیر نیست سال دیگر با مشکل بنزین مواجه می شوید و سال بعد با مشکل دیگر؛ مگه می شود؟ به بهانه مشکلات دیگر راه حل های غلط را نرویم؛ مسیرهای اشتباهی مسیرهای گمراه کننده هستند، اینها راه نیست.

مردم فقیر هستند و ندارند بنابراین برق را برای همه ارزان می‌کنیم؛ ادامه این راه ممکن نیست.

فاصله بسیار عمیقی بین تولید و مصرف به وجود آمده و همینطوری فاصله زیاد می شود؛ سرمایه گذاری نمی‌کنیم و از طرف مصرف روز به روز بیشتر می شود.

در بعضی مناطق ۱۹ درصد رشد مصرف برق داشتیم؛ اصلاً باورکردنی نیست.

در اردیبهشت ماه چهار و نیم درجه متوسط دمای کشور افزایش پیدا کرده؛ کسی باور می کرد؟ چرا گرم شده است؟

کسی فکر می‌کند چرا باران نمی آید؛ سد لتیان و سد کرج را ببینید؛ سدها خالیست؛ چرا علما برای این فکری نمی‌کنند؟

چند سال است که متوجه شدیم اثرات گازهای گلخانه‌ای تخریب می کند؟

چرا از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنیم؟

ما امسال تا الان حدود ۵ میلیون کنتور هوشمند نصب کردیم اگر فرصت پیدا بشود تا پایان سال بعد به ۱۰ میلیون می رسد. با این کنتورها فقط برق پرمصرف ها را خاموش می کنیم.