بازیکن ملوان در آستانه نیمه‌نهایی؛

رضا میرزایی با ملوان تسویه کرد و به تهران برگشت

بازیکن سرباز ملوان با پایان دوران سربازی‌اش در این تیم، برگه پایان خدمت و تسویه خود را دریافت کرد. باید دید مقصد فصل آینده‌اش چه تیمی خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ورزش سه، در شرایطی که لیگ برتر با قهرمانی تراکتور به پایان رسیده، مرحله نیمه نهایی و فینال جام حذفی با حضور چهار تیم ملوان بندرانزلی، گل گهر سیرجان، استقلال و نفت آبادان دنبال می‌شود.

رضا میرزایی وینگر انزلی‌چی‌‎ها که برای پشت سر گذاشتن دوران سربازی در ملوان حضور یافته بود، اکنون با دریافت تسویه حساب به پایان همکاری با این تیم رسیده و تیمش را در مرحله نیمه نهایی جام حذفی همراهی نخواهد کرد.

میرزایی که سابقه حضور در تیم‌های سپاهان، فولاد خوزستان و استقلال را نیز در کارنامه دارد، از جمع آبی‌پوشان تهرانی برای پشت سر گذاشتن دوران سربازی راهی ملوان شده بود و در چند بازی نیز از سوی مازیار زارع به کار گرفته شد.

اکنون با پایان دوران سربازی این بازیکن ملوان را به عنوان بازیکن آزاد ترک کرده و باید دید مقصد فصل آینده‌اش چه تیمی خواهد بود.