خیبر در بندرانزلی غرق شد

نمایش برتر ملوان در خانه؛ خط حمله ملوان بی‌رحم ظاهر شد

تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در ادامه رقابتهای لیگ برتر کشور در دیداری خانگی مقابل خیبر خرم آباد به برتری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در چارچوب هفته بیست‌وششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور، تیم فوتبال ملوان بندرانزلی عصر جمعه در ورزشگاه زنده‌یاد سیروس قایقران میزبان تیم خیبر خرم‌آباد بود و با ارائه نمایشی برتر، موفق شد حریف خود را با نتیجه ۳ بر ۰ شکست دهد.

در نیمه نخست، شاگردان تیم ملوان نمایش هجومی‌تری از خود ارائه دادند و پس از چند موقعیت گلزنی، در دقیقه ۴۲ با گل رضا جعفری از حریف پیش افتادند. در نیمه دوم نیز روند بازی در اختیار ملوان بود و این تیم در دقیقه ۵۳ توسط امید نورافکن از روی یک ضربه ایستگاهی به گل دوم دست یافت. در وقت‌های اضافه، مهدی عبدی سومین گل ملوان را به ثمر رساند تا پیروزی قاطع سفیدپوشان بندرانزلی تکمیل شود.

قضاوت این دیدار بر عهده فرهاد امینی بود که با کمک علیرضا ایلدروم و عباس یعقوبی این مسابقه را اداره کرد. در جریان مسابقه، سینا خادم‌پور از تیم خیبر و دانیال ایری از تیم ملوان کارت زرد دریافت کردند.

ملوان بندرانزلی با این پیروزی به امتیاز ۳۴ دست یافت و موقعیت خود را در جدول رده‌بندی لیگ برتر بهبود بخشید. در سوی مقابل، خیبر خرم‌آباد با قبول این شکست در همان جایگاه یازدهم جدول باقی ماند.

Share