واژگونی سمند در مسکن مهر رشت راننده جوان را به کام مرگ برد
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان گفت: سرعت غیر مجاز و ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه در مسکن مهر رشت جان راننده ۲۱ ساله را گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرهنگ فتح اله نصیریان با اشاره به واژگونی خودروی سواری سمندی در مسکن مهر رشت گفت: با حضور کارشناس راهنمایی و رانندگی مشخص شد یک دستگاه خودرو سواری سمند که در مسیر شمال به جنوب میدان اول مسکن مهر به سمت پمپ بنزین در حرکت بوده از مسیر خود منحرف و در برخورد با جدول حاشیه راه واژگون شد.
وی افزود: بر اثر این حادثه راننده ۲۱ ساله خودروی سمند به علت پرتاب شدن به بیرون و شدت جراحت جان باخت.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با اشاره به اینکه کارشناس پلیس راهنمایی و رانندگی علت این حادثه را ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تجاوز از سرعت مجاز اعلام کرد گفت: در بررسیهای مشخص شد راننده سواری سمند بدون گواهی نامه رانندگی میکرد.
سرهنگ فتح اله نصیریان با بیان اینکه برابر قوانین و مقررات رانندگی، رانندگی بدون داشتن گواهینامه جرم است از والدین خواست که وسیله نقلیه خود را در اختیار کسانی که فاقد گواهی نامه رانندگی و مهارت در رانندگی هستند قرار ندهند.
دیدگاه