نیکزاد در آستانه اشرفیه؛

 ایران امروز قدرتمند است و مذاکره با آمریکا یک فریب است | مقامی جز شهادت، شایسته سید جلال‌الدین اشرف نبود

نماینده اردبیل در سخنان خود خطاب به مردم ایران اظهار کرد: خواهران و برادران، ما در مجلس در خدمت شماییم. دغدغه اصلی ما حل مشکلات اقتصادی و معیشتی شماست، اما در مسائل سیاسی و بین‌المللی باید یک صدای واحد داشته باشیم و آن هم پیروی از رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،در مراسم سالروز شهادت حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع) در آستانه اشرفیه، علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، بر لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی و رهبری تأکید کرد. وی در این مراسم با اشاره به جایگاه والای ماه مبارک رمضان، اهمیت روزه‌داری، صدقه و عبادت را تشریح کرد.

نیکزاد با اشاره به آیه شریفه شهرُ رَمَضانَ الَّذی أُنزِلَ فیهِ القُرآنُ هُدًی لِلنّاسِ وَبَیِّناتٍ مِنَ الهُدی وَالفُرقانِ، گفت: خداوند این ماه را برای هدایت و تزکیه بندگان قرار داده است. رمضان از ریشه “رمضان” به معنای سوزاندن گرفته شده و در این ماه، گناهان ما بخشیده می‌شود.

وی با اشاره به تأثیر صدقه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: صدقه دادن در این ماه، ۷۰ بلا را از انسان دور می‌کند.

نایب‌رئیس مجلس با بیان حدیثی از پیامبر اسلام (ص) تأکید کرد که هر کس روزهای ماه رمضان را روزه بدارد و شب‌ها به عبادت بپردازد، خداوند بهشت را برای او تضمین می‌کند و یک آیه خواندن در این ماه، برابر با ختم کل قرآن است.

نیکزاد با استناد به آیه کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَی الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ، گفت: هدف از روزه‌داری، شکوفایی حس همدردی با فقرا و افزایش حسن معاشرت است.

نیکزاد، داستانی را از فرمانده‌ای نقل کرد که به سربازان خود در یک تونل تاریک توصیه کرده بود از زمین بردارند، اما پس از خروج، همه پشیمان شدند؛ برخی که برداشته بودند، به دلیل کم برداشتن، و برخی که برنداشته بودند، به دلیل از دست دادن فرصت.

نیکزاد گفت: ماه رمضان نیز همین‌گونه است؛ هر کس بهره بیشتری از آن ببرد، کمتر حسرت خواهد خورد.

وی با اشاره به اهمیت شب عید فطر بیان کرد: در یوم‌الجایزه، خداوند بهترین پاداش‌ها را به بندگان خود عطا خواهد کرد. دعا می‌کنم که این روز، روزی پر از خیر و برکت برای ملت ایران و مسلمانان جهان باشد.

تقدیر از مسئولان استان گیلان

نیکزاد ضمن ابراز خوشحالی از حضور در آستانه اشرفیه، از مسئولان استان از جمله آیت‌الله فلاحتی نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار محترم، فرماندار شهرستان، امام جمعه آستانه اشرفیه، رئیس امامزاده سید جلال‌الدین اشرف و سردار عبدالله‌پور تقدیر کرد.

وی همچنین از نماینده تأثیرگذار مجلس، مهندس لاهوتی، و دعوت‌کننده اصلی این مراسم، جناب آقای نجفی تشکر کرد و گفت: اگرچه معمولاً در ماه رمضان سفر نمی‌کنم، اما به احترام دعوت ایشان اینجا حضور یافتم.

نیکزاد در پایان سخنان خود بر لزوم حمایت از جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب تأکید کرد و افزود: این حجتی است که به آن رسیده‌ام و امروز در محضر شما عزیزان و خانواده معظم شهدا بیان می‌کنم.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش این امامزاده واجب‌التعظیم در ترویج تشیع، بر اهمیت ادامه راه مجاهدان اسلام تأکید کرد.

سید جلال‌الدین اشرف؛ پیشگام تشکیل حکومت شیعی

نیکزاد در سخنان خود با اشاره به مجاهدت‌های حضرت سید جلال‌الدین اشرف (ع) بیان کرد: این سید بزرگوار با رشادت‌های خود، حکومت شیعی را پایه‌گذاری کرد و در این راه به مقام شهادت نائل شد.

وی افزود: پس از زخمی شدن، ایشان در خانه‌ای پناه گرفت و در مدت کوتاهی، خداوند فیض عظیم شهادت را به او عطا کرد.

نیکزاد با بیان اینکه جنازه ایشان را در تابوتی به رود انداختند، گفت: جریان الهی چنین مقدر کرد که پیکر مطهر این امامزاده جلیل‌القدر به روستای کوچان برسد و در همان‌جا به خاک سپرده شود.

گرامیداشت یاد و نام شهدای آستانه‌اشرفیه

نایب‌رئیس مجلس در ادامه، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان آستانه اشرفیه، از جمله شهیدان حسن، مهدی و رضا خوش‌سیرت، مهدی ابراهیم، محمد اسماعیلیان، مجید یوسفی، جمال رزی، مهدی کامور و ۴۳۶ شهید والامقام این شهرستان، افزود: این منطقه مفاخر بسیاری را در خود جای داده است، از جمله حضرت آیت‌الله امینیان، آیت‌الله وحید عارف، آیت‌الله ضیایی، آیت‌الله عسکری و مرحوم دکتر معین، که افتخار کشور ایران و جمهوری اسلامی هستند.
وی با اشاره به مقام شامخ مجاهدان اسلام، به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله، بیان کرد: حاج قاسم در وصیت‌نامه خود نوشت که ۴۰ سال بر این در ایستاده‌ام و پاداشی جز شهادت نمی‌خواهم.

نیکزاد افزود: مقامی جز شهادت، شایسته سید جلال‌الدین اشرف نبود. اما ضایعه‌ای بزرگ برای امت اسلام است که بزرگان و سرداران خود را از دست بدهد.

امامان، مجاهدان واقعی تاریخ اسلام

نایب‌رئیس مجلس با تأکید بر اینکه تاریخ انقلاب اسلامی و ایران سراسر از این مجاهدت‌هاست، به نقش امامان معصوم (ع) در پیشبرد نهضت‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: باید کتاب انسان ۲۵۰ ساله رهبر معظم انقلاب را بخوانیم تا به مجاهدت‌های اهل‌بیت (ع) و راه و رسم شهیدان پی ببریم.

وی در پاسخ به کسانی که امام سجاد (ع) را بیمار می‌دانند، گفت: این ظلم به امام سجاد (ع) است؛ مصلحت الهی این بود که ایشان در کربلا حضور مستقیم در جنگ نداشته باشد، اما بعداً حکومت یزید را رسوا کرد.

نیکزاد همچنین با اشاره به نقش تاریخی امام حسن مجتبی (ع) در صلح و امام حسین (ع) در قیام، تأکید کرد: امام حسین (ع) با قیام خود، برای اولین بار در تاریخ، اقلیت حق را بر اکثریت باطل پیروز کرد و شعار هیهات منا الذله را برای همیشه زنده نگه داشت.

وی در پایان با قدردانی از نماینده مردم آستانه اشرفیه، مهندس نجفی، و سایر مسئولان استان و شهرستان، گفت: خداوند این خطه را عزیز گردانده است که پذیرای فرزند امام موسی کاظم (ع) و برادر امام رضا (ع) باشد.

وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی با وجود دشمنان و مستکبران، به راه خود ادامه خواهد داد؛ همان‌گونه که سید جلال‌الدین اشرف (ع) با تقدیم جان خود، راه نهضت امام حسین (ع) را زنده نگه داشت.

 ایران امروز قدرتمند است و مذاکره با آمریکا یک فریب است

نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، در سخنانی تأکید کرد که ایران پس از ۴۶ سال، همچنان با عزت و اقتدار در برابر فشارهای خارجی ایستاده است. وی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور تصریح کرد که این مسائل قابل‌انکار نیست، اما عزت ملی و استقلال کشور نباید قربانی آن شود.

نیکزاد با مرور تاریخ معاصر ایران، نقش کشورهای غربی در تعیین سرنوشت ایران در دوران پهلوی را یادآور شد و تأکید کرد که امروز، برخلاف گذشته، ایران به کشوری قدرتمند تبدیل شده که دیگر تحت فرمان غرب نیست. آمریکا اگر می‌توانست، هرگز با ما مذاکره نمی‌کرد؛ بلکه مانند گذشته، تصمیماتش را به ما تحمیل می‌کرد.

وی همچنین با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اعلام کرد که موضع قاطع دولت در برابر پیشنهاد مذاکره آمریکا، مانع از دوقطبی شدن جامعه شد. نیکزاد با تأکید بر تبعیت کامل مسئولان از رهبری، هرگونه معامله بر سر توانمندی‌های دفاعی و هسته‌ای کشور را غیرقابل‌قبول دانست و گفت: طرح‌هایی مانند توقف برنامه هسته‌ای و موشکی ایران، هرگز محقق نخواهد شد.

نایب‌رئیس مجلس با اشاره به مواضع سران قوا، از حمایت مجلس و دولت از سیاست‌های کلان کشور خبر داد و تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه فشار خارجی ایستادگی خواهد کرد.

دشمنان انقلاب اسلامی در برابر ایران ایستاده‌اند

نیکزاد در سخنان خود تاکید کرد که دشمنان انقلاب اسلامی امروز در مقابل ایران ایستاده‌اند و انقلاب اسلامی با هدایت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، ۴۶ سال عزت و اقتدار را تجربه کرده است. وی همچنین به مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: ما هم در جامعه زندگی می‌کنیم و مشکلات اقتصادی را لمس می‌کنیم اما شرف انسان بر هر چیزی مقدم است.

نایب‌رئیس مجلس با اشاره به نقشه‌های آمریکا برای مذاکره با ایران، این اقدام را یک فریب بزرگ خواند و تأکید کرد که رهبری معظم انقلاب هیچ‌گاه در برابر این فریب تسلیم نشده‌اند. مذاکره با آمریکا هیچ نتیجه‌ای جز ذلت برای ایران نخواهد داشت.

ایران به یک قدرت جهانی تبدیل شده است

نیکزاد در ادامه به پیشرفت‌های ایران در زمینه‌های علمی و نظامی اشاره کرد و گفت که ایران امروز به برکت تلاش‌های دانشمندان و مجاهدان علمی خود، قدرتی جهانی است.

وی افزود: کشوری که یک سیم خاردار هم به آن نمی‌دادند، امروز موشک قاره‌پیما در اختیار دارد.

نیکزاد همچنین بر اهمیت وحدت ملی و همبستگی مردم ایران تاکید کرد و اظهار کرد: اگر ملت با ما باشد، موفق خواهیم شد. ما باید کارها را با هماهنگی با ملت پیش ببریم.

نیکزاد در ادامه سخنان خود به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت که ایران تحت هدایت رهبری معظم، از طوفان‌های بزرگ عبور کرده است. ما آماده‌ایم تا در برابر دشمنان جان خود را فدای کشور کنیم.

نیکزاد همچنین بر مشکلات اقتصادی، اشتغال جوانان، مسکن و بروکراسی اداری تاکید کرد اما افزود که این مشکلات نباید مانع همبستگی و وحدت مردم در برابر دشمنان شود. وی اظهار کرد: ما به مشکلات واقفیم، اما نباید اجازه دهیم که دشمنان از این مشکلات سوءاستفاده کنند.

دست از رهبری برندارید

نیکزاد در پایان سخنان خود از مردم خواست که همیشه پشت سر رهبری باشند و افزود: دست از رهبری برندارید، دست از عزت کشور برندارید. وی تاکید کرد که مردم ایران باید از تاریخ عبرت بگیرند و همواره از ولایت فقیه پیروی کنند.

نماینده اردبیل در سخنان خود خطاب به مردم ایران اظهار کرد: خواهران و برادران، ما در مجلس در خدمت شماییم. دغدغه اصلی ما حل مشکلات اقتصادی و معیشتی شماست، اما در مسائل سیاسی و بین‌المللی باید یک صدای واحد داشته باشیم و آن هم پیروی از رهبر معظم انقلاب است.

وی ادامه داد: قسم به خون شهیدان، پرچم شهدا هیچ‌گاه بر زمین نخواهد ماند و همچنان در این عرصه ایستادگی خواهیم کرد. باید بدانیم که این خاک هنوز مردان بزرگ خود را دارد و نسل‌های جدید همچنان با آرمان‌های شهیدانی چون جلال‌الدین اشرف و میرزا کوچک خان، برای حفظ عزت کشور ایستاده‌اند.

نیکزاد تاکید کرد که با توجه به اراده قوی مردم ایران و پیروی از رهبری، دشمنان انقلاب اسلامی هیچ‌گاه نخواهند توانست اهداف خود را محقق کنند. وی در ادامه اشاره کرد که این حرکت تاریخی همچنان ادامه خواهد داشت و کشور ایران در برابر تمام تهدیدات دشمنان مقاوم خواهد بود.

وی در پایان خطاب به مردم تاکید کرد که هنوز عرصه این خاک از مردان بزرگ پر است و همچنان با شجاعت و مقاومت در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌ایم.

Share