دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد؛

توقیف حدود ۵۰۰ بسته نمک خوراکی غیرمجاز در نمایشگاه بین‌المللی گیلان!

نمک‌های خوراکی غیرمجاز در در نمایشگاه بین المللی گیلان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه توقیف شد همچنین معدوم‌سازی بیش از ۲۰ هزار کیلوگرم ماده غذایی غیربهداشتی در استان گیلان صورت گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد؛

در بازدید مشترک کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و معاونت بهداشتی از نمایشگاه بین المللی گیلان که ویژه ایام نوروز دایر می‌باشد، حدود ۵۰۰ بسته نمک خوراکی غیرمجاز و حدود ۱۰۰ قالب صابون نمک فاقد مجورهای بهداشتی توقیف و جمع‌آوری گردید.

محصولات سلامت محور که فاقد پروانه‌های بهداشتی از سازمان غذا و دارو می‌باشند، غیرمجاز و غیرقابل مصرف بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر انداخته و ممکن است صدمات جبران ناپذیری به جا بگذارد. بنابراین شهروندان می‌توانند از طریق استعلام مجوزهای بهداشتی از سایت TTAC از معتبر بودن اطلاعات درج شده بر روی محصولات غذایی و بهداشتی اطمینان حاصل نمایند.

گفتنی‌است؛ کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه بصورت مشترک با کارشناسان معاونت بهداشتی در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان از نمایشگاه بین المللی گیلان بازدید و سلامت محصولات غذایی و بهداشتی عرضه شده را ارزیابی نمودند. در این بازدید مشخصات الزامی محصولات از جمله تاریخ تولید و انقضا، مجوزهای بهداشتی و… بررسی و کالاهای غیر مجاز جمع‌آوری شد.

هرساله در نمایشگاه بین المللی گیلان به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز کالاهای مورد مصرف مردم عرضه می‌شود.

معدوم‌سازی بیش از ۲۰ هزار کیلوگرم ماده غذایی غیربهداشتی

مهدی جواهرشناس، مدیر سلامت محیط و کار با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه همزمان با سراسر کشور از ۱۱ اسفند ماه به صورت شبانه‌روزی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی بازرسی می‌کنند، اظهار کرد: تاکنون با همت بازرسان بهداشت محیط در سطح استان، بیش از ۳۱ هزار و ۱۸۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی انجام شده و بیش از دو هزار و ۱۸۰ اخطاریه بحرانی و غیربحرانی صادر شده است.

وی افزود: در این بازدیدها از ۱۱ اسفند تاکنون ۲۰ هزار و ۴۷۳ کیلوگرم ماده غذایی فاسد و غیربهداشتی کشف و معدوم شده است.

به گفته‌ی مدیر سلامت محیط و کار، بازرسی‌های بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان منجر به پلمب مکان به علت تخلفات بهداشتی شده است.

جواهرشناس با اشاره به تداوم تشدید بازرسی‌ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: مردم عزیز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند موارد را به سامانه کشوری رسیدگی به شکایات بهداشتی به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند تا اقدامات سریع برای رسیدگی به شکایات انجام شود.

 

Share