مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران تشریح کرد؛

جزییات نجات ماهی‌گیر گیلانی پس از سه روز سرگردانی در دریای خزر+ فیلم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا موتور قایق صیادی که شامگاه چهارشنبه هفته گذشته به قصد صیادی در ساحل یکی از نقاط استان گیلان به دریا رفته بود در نیمه مسیر خراب شد و وی نتوانست به ساحل برگردد.

به دلیل روشن نشدن قایق، وی از گوشی همراه با خواهرش تماس گرفته و تقاضای کمک می کند اما به دلیل تمام شدن شارژ تلفن همراه صیاد و خاموش شدن گوشی وی، اعضای خانواده‌اش موفق به یافتن او نشدند.

اما صبح روز گذشته گروه جست و جو نجات دریایی استان و مردم محلی در سواحل تنکابن این فرد را بر روی قایقش در حالی که وی به دلیل آب و هوای سرد وعدم تغذیه حال مساعدی نداشت، پیداکردند. این صیاد در بیمارستان تحت درمان و حال عمومی وی مساعد است.

در این ارتباط مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران از نجات ماهیگیر گیلانی پس از سه روز گرفتاری در دریا توسط تیم جست‌وجو و نجات دریایی این اداره کل خبر داد.

سعید کیا کجوری مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران به ایرنا گفت: رأس ساعت ۱۴ و ۱۹ دقیقه روز پنج شنبه هفته گذشته درخواست همکاری در عملیات جست‌ و جو و نجات دریایی از مرکز MRCC بندر انزلی مبنی بر ناپدید شدن یک فروند قایق صیادی به همراه یک سرنشین که در منطقه چمخاله استان گیلان به دریا رفته بود توسط مرکز هماهنگی جست‌وجو و نجات دریایی بندر نوشهر (MRCC) دریافت شد.

او افزود: پس از بررسی‌ها و اطلاعات دریافتی مشخص شد که آخرین تماس فرد یاد شده با افراد محلی در منطقه چابکسر استان گیلان بوده و پس از مدت زمان کوتاهی تلفن همراه نامبرده از دسترس خارج شده است.

کیا کجوری گفت: به محض دریافت پیام، دستور اعزام شناور ناجی ۶ به سمت محل مورد نظر صادر و به همیاران ناجی منطقه رامسر، ارگان‌های همکار در طرح استانی جست‌وجو و نجات دریایی مانند دریابانی مناطق نوشهر، رامسر و عباس آباد، یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات منطقه رامسر اعلام شد تا در عملیات جست‌وجو و نجات همکاری نمایند؛ ضمن اینکه از طریق سیستم ناوتکس بندر فریدونکنار به کلیه کشتی‌های متردد در دریای کاسپین اطلاع رسانی گردید تا در صورت مشاهده قایق سرگردان نسبت به کمک رسانی اقدام کنند.

وی ادامه داد: گروه جست‌وجو و نجات دریایی استان به فرماندهی عملیات در صحنه شناور ناجی ۶ و با اجرای الگوهای جست‌وجو و نجات در مناطق غرب استان مازندران و شرق استان گیلان، در ساعت ۱۱و ۵۰ دقیقه صبح روز جمعه طی تماس با مرکز هماهنگی جست‌وجو و نجات دریایی بندر نوشهر (MRCC) از پیدا شدن قایق مضطر به همراه سرنشین آن که حدود سه روز در دریا گرفتار و دچار ضعف بدنی شدید و شکستگی از ناحیه دست شده بود در فاصله ۱۲ مایلی از ساحل منطقه چالکرود رامسر خبر دادند.

کیا کجوری گفت: علت حادثه نقص فنی قایق صیادی بوده که نهایتاً توسط شناور گلف حفاظت منابع آبزیان رامسر در ساحل تحویل آمبولانس جمعیت هلال احمر منطقه جهت انجام مراحل درمانی گردید.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران با قدردانی از مشارکت سازمان های همکار در طرح استانی جست‌وجو و نجات دریایی و همیاران ناجی محدوده تحت نظارت اداره کل افزود: تیم جست‌وجو و نجات دریایی استان مازندران آماده خدمت رسانی به هموطنان و دریانوردان گرامی در شرایط اضطرار دریایی است و همچنین در صورت وقوع هرگونه سانحه دریایی در سواحل استان مازندران در هر ساعت از شبانه روز، هموطنان می‌توانند از طریق شماره ۱۵۵۰ (بدون پیش شماره) با مرکز امداد و نجات دریایی بندر نوشهر تماس حاصل کنند.

Share