برای بررسی آخرین وضعیت استادیوم

ثابت قدم به انزلی رفت | بازدید مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز از ورزشگاه سیروس قایقران

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور در شهر انزلی از ورزشگاه سیروس قایقران بازدید به کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید محمدعلی ثابت‌قدم، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور در شهر انزلی از ورزشگاه سیروس قایقران بازدید به عمل آورد.

در این بازدید که جهانبخش آرمان، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان؛ مجید ستوده، رییس اداره ورزش و جوانان انزلی؛ امیرحسین فردین، مدیر منطقه استان گیلان؛ معاونت فنی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و هیات همراه نیز حضور داشتند، ثابت‌قدم در جریان آخرین وضعیت این ورزشگاه از جمله زمین چمن و سکوهای تماشاگران قرار گرفت.

ورزشگاه سیروس قایقران میزبان مسابقات ملوان بندرانزلی از تیم‌های ریشه‌دار و قدیمی فوتبال در لیگ برتر است.

ثابت قدم بر تدوین جامعه آماری ورزشی و همچنین برنامه های توسعه محور و حفظ زیر ساخت های کنونی تأکید کرد و ضمن لزوم پروژه تغییر زیر ساخت های ورزشی شهرستان از برنامه‌های موجود جهت رشد و توسعه اماکن ورزشی در شهرستان بندرانزلی خبر داد.

Share