استاندار گیلان در حاشیه افتتاح تقاطع های غیرهمسطح رشت؛

تکمیل پلهای باهنر و حمیدیان در کمترین زمان ممکن یک اقدام جهادی بود

هادی حق‌شناس استاندار گیلان در حاشیه افتتاح تقاطع های غیرهمسطح شهر رشت گفت: افتتاح این چند پل غیر همسطح تنها بخشی از مشکل ترافیک شهر رشت را حل می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، هادی حق‌شناس، استاندار گیلان در حاشیه افتتاح تقاطع های غیرهمسطح رشت و در جمع خبرنگاران با تبریک ایام دهه فجر و‌ ایام شعبانیه اظهار کرد: از تمامی اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار در خصوص افتتاح پل غیر همسطح شهید باهنر و حمیدیان تشکر می‌کنم.

وی یکی از ویژگی‌های پل شهید باهنر و حمیدیان را تکمیل زودتر از موعد آن دانست و گفت: تکمیل این پل در کمترین زمان ممکن یک اقدام جهادی بود که جای تشکر و قدردانی دارد.

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه به تکمیل چهار پل بعدی غیر همسطح در سطح رشت بیان کرد: افتتاح این چند پل غیر همسطح تنها بخشی از مشکل ترافیک شهر رشت را حل می‌کند، لذا باید اقدامی کارشناسی به منظور کاهش بار ترافیکی در این شهر اندیشید.

حق‌شناس یکی از راه‌های کاهش بار ترافیکی در شهر رشت را احداث کنارگذر دانست و تصریح کرد: در کنار ایجاد کنارگذر باید با بهره‌مندی از تکنولوژی نو و هوش مصنوعی به کنترل ترافیک و همچنین کاهش بار ترافیکی بپردازیم.

 

Share