تعطیلی موسسه غیر مجاز پزشکی در رشت | محکومیت تاوان نگهداری ماینر و پمپ آب قاچاق
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت هشت میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریالی متصدی نگهداری ماینر و پمپ آب قاچاق و محکومیت مدیر یک موسسه پزشکی به دلیل ایجاد موسسه پزشکی غیر مجاز و اضافه دریافتی از شاکی خصوصی در تعزیرات گیلان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مرتضی امینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان اظهار کرد: پرونده ایجاد موسسه پزشکی غیر مجاز و اضافه دریافتی از که با شکایت شاکی دریافت شد در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی رشت رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی و دریافت نظریه کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر تعطیلی موسسه متخلف را به پرداخت ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: شعبه رسیدگی کننده ۳۵۰میلیون ریال در حق شاکی خصوصی به جریمه اضافه ودر مجموع متخلف را به پرداخت یک میلیارد و پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته امینی، ماموران دانشگاه علوم پزشکی این گزارش را پس از شکایت شاکی خصوصی تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
همچنین مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت هشت میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریالی متصدی نگهداری ماینر و پمپ آب قاچاق خبر داد و گفت: پرونده نگهداری ۱۱ دستگاه ماینر و ۴ دستگاه پمپ آب قاچاق به ارزش هشت میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریال در شعبه هشتم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رشت رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی و استعلام از ادارات گمرک و صمت اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط ماینر و پمپ آب، متخلف را معادل ارزش کالا به پرداخت هشت میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از انبار شرکت تعاونی کالاهای قاچاق را کشف و گزارش تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
دیدگاه