دستهای آلوده برای نابودی کشاورزی؛ واردات برنج با ارز ترجیحی ضربه به تولید است
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت عدهای از واردات برنج با ارز ترجیحی سبب نابودی تولیدات کشاورزی میشود.واردات برنج توسط مافیای برنج صورت میگیرد و وزارت جهاد کشاورزی در گذشته مقصر بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، عبدالوحید فیاضی در گفتگو با «بلاغ» با اشاره به تولیدات برنج در کشور اظهار کرد: تولیدات داخلی قابل قبول است و در یک زمان واردات نابهنگام برنج به حدی بود که تولیدات داخلی برنج را زمینگیر کرد.
وی با اشاره به اینکه برنج خارجی و وارداتی دارای سموم شیمیایی فراوان است، افزود: واردات برنج توسط مافیای برنج صورت میگیرد و وزارت جهاد کشاورزی در گذشته مقصر بود اما وزیر جدید کشاورزی توجه خوبی به این موضوع دارد.
نماینده مردم شهرستانهای نور و محمودآباد در خانه ملت با اشاره به جلسات متعدد کمیسیون کشاورزی مجلس و نمایندگان مجمع فراکسیون شمال کشور در خصوص تولیدات داخلی برنج خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قیمتگذاری برنج سال ۱۴۰۲ در انتهای ماه اسفند صورت گرفت کشاورزان برنجی در دست نداشتند اما امسال این قیمتگذاری در ماه مهر انجام شد که موجب رضایتمندی نسبی کشاورزان بود.
فیاضی با اشاره به واردات برنج و مارکهای مختلف تأکید کرد: این واردکنندگان و قاتلان تولیدات داخلی در پشت پرده دستشان در دست یکدیگر است که باید در برابر چنین جریانی که واردات را با استفاده از ارز ترجیحی انجام میدهند و سبب نابودی تولیدات داخلی میشوند، ایستادگی کرد.
وی با اشاره به مقاومت مجلس در برابر ارز ترجیحی برنج، بیان کرد: نمایندگان شمال کشور (مازندران، گیلان، گلستان) در بودجه ۱۴۰۴ طرحها و پیشنهادهای زیادی در این خصوص داشتند که از آن حمایت شد.
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت در مقایسه واردات برنج و واردات خودرو اظهار کرد: عدهای در مجلس با کاهش عوارض واردات خودرو مخالفت میکنند در صورتی که واردات خود باید به گونهای باشد که با ایجاد رقابت، در داخل کشور سبب بهبود تولیدات داخلی را فراهم کند اما عدهای از واردات برنج با ارز ترجیحی حمایت میکنند و این چیزی نیست جز دستهای آلودهای که سبب نابودی تولیدات کشاورزی در کشور میشود اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خطه شمال کشور همگام و همراه با انتظارات کشاورزان در حمایت از تولیدات داخلی کشاورزی حرکت میکنند
دیدگاه