پروژه چهاربانده کردن محور صومعه سرا به پونل شتاب بیشتری خواهد گرفت
سرپرست فرمانداری صومعه سرا به موضوع مهم گیاه مهاجم سنبل آبی در آببندانها و تالاب شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: نیازمند توجه ویژه مدیران استانی جهت تامین اعتبارات لازم برای پاکسازی این گیاه مهاجم از تالاب است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، امروز چهارشنبه ۵ دی جلسه مشترک ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرستان صومعه سرا به ریاست حمید رضایی سرپرست فرمانداری صومعه سرا با حضور مدیران کل استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات شهید آیتالله احسانبخش برگزار شد.
سرپرست فرمانداری صومعه سرا در این جلسه با گرامیداشت روز ایمنی و زلزله با اشاره به اینکه یکی از مهمترین موضوعات در بحث پدافند غیرعامل، پدافند مردم محور است، تاکید کرد: همه کارها باید پشتوانه مردمی داشته باشند و هر چقدر حضور مردم در صحنههای مختلف پررنگتر باشد، موفقتر خواهیم بود.
وی افزود: مردم و نیروی انسانی با ارزشترین سرمایه و اصلیترین مولفه اقتدار هرکشوری محسوب میشوند که صیانت و حفاظت از جان و مال آنها از اصول اولیه و اهداف اصلی نظام پدافند غیرعامل است.
سرپرست فرمانداری صومعه سرا به موضوع مهم گیاه مهاجم سنبل آبی در آببندانها و تالاب شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: نیازمند توجه ویژه مدیران استانی جهت تامین اعتبارات لازم برای پاکسازی این گیاه مهاجم از تالاب است.
رضایی به حفاظت از تاسیسات زیرساختی و مهم ادارات و اماکن دولتی اشاره نمود و تاکید کرد: دستگاههای اجرایی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند، با توجه به اینکه دشمنان در تلاشند از هر طریقی شده به انقلاب ما ضربه بزنند، لذا وظیفه همه ماست که هوشیاری لازم را در مقابل توطئههای دشمنان نظام و انقلاب داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به موضوع مدیریت بحران گفت: وظیفه همه دستگاهها شناخت عوامل موجود در حوزه مسئولیت و برآورد نیازمندیهای خودشان برای مواقع بحرانی است.
وی همچنین به پروژه چهاربانده کردن محور صومعه سرا به پونل اشاره کرد و گفت: با پیگیریهای صورت گرفته با کمک نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و تامین اعتبارات لازم این پروژه شتاب بیشتری خواهد گرفت.
رضایی تاکید کرد: مهمترین عامل موفقیت در مدیریت بحران پیشگیری است که به عنوان یک هدف به جلوگیری از وقوع حوادث و کاهش تلفات منجر میشود.
سرپرست فرمانداری صومعه سرا به نقش رسانهها در مواقع بحران اشاره کرد و گفت: همراه بودن رسانهها در کنار مدیریت بحران نقطهی قوت است اما عدم توجه به آن ضعف محسوب شده و دچار مشکل خواهیم بود.
وی همچین بر بروزرسانی ماشین آلات، مدیریت مصرف، پیش بینیهای لازم در خصوص تامین سوخت و… از سوی اعضای ستاد بحران تاکید کرد.
سرپرست اداره کل پدافند غیر عامل استانداری گیلان در این جلسه با اشاره به بحث گیاه مهاجم سنبل آبی در آببندانها گفت: در آببندان لیفشاگرد از ۵۷ هکتار حدود ۱۲ هکتار پاکسازی این گیاه مهاجم انجام شده است و برای مقابه با این گیاه مهاجم نیاز به تامین اعتبارات بیشتری داریم که تمام تلاش خودمان را در این راستا بکار خواهیم گرفت.
محمد حیدری ضمن تاکید بر اجرای دستورالعملهای پدافند غیرعامل از سوی دستگاههای اجرایی گفت: راه اندازی دبیرخانه شورای پدافند غیرعامل در استان و شهرستان در دستور کار مدیران باشد.
سرپرست اداره کل بحران استانداری گیلان ضمن گرامیداشت روز زلزله و ایمنی با اشاره به اهمیت زلزله گفت: در استان گیلان ۴ ایستگاه لرزه نگاری داریم که طی ۹ ماهه سال جاری ۳۱ مورد زلزله توسط این مراکز به رسیده است. لذا میطلبد در این خصوص آموزشهای لازم صورت گیرد.
مهندس ویشگاهی با اشاره به ماده ۱۵ قانون مدیریت بحران کشور، تاکید کرد: در مواقع بحرانی، بخش خصوصی باید تمام امکانات خودشان را در اختیار ستاد بحران شهرستان قرار دهند و همچنین از ظرفیت دهیاران و شوراهای اسلامی نیز استفاده شود.
دیدگاه