کشف اشیاء عتیقه سه هزار ساله در تنکابن

مأموران پلیس شهرستان تنکابن در تحقیقات گسترده خود و انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی محل نگهداری اشیای تاریخی و محل سکونت متهم شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرهنگ بهادر دیلمی با اشاره به اینکه مأموران انتظامی شهرستان تنکابن در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی در زمینه اسلحه غیر مجاز و اشیا عتیقه فعالیت دارد، اظهار کرد: مأموران پلیس این شهرستان در تحقیقات گسترده خود و انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی محل نگهداری اشیای تاریخی و محل سکونت متهم شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به بازرسی‌های لازم اقدام کردند.

وی افزود: در بازرسی‌های انجام شده ۵۵ قطعه اشیای عتیقه و تاریخی نظیر سرنیزه، خنجر، دستبند و ۲ قبضه کلت جنگی غیر مجاز، ۳ قبضه کلت گازی غیر مجاز، یک قبضه اسلحه شکاری پنج تیر غیر مجاز و یک قبضه اسلحه پی سی پی غیر مجاز کشف شد.

سرهنگ دیلمی با بیان اینکه قدمت برخی اشیای تاریخی کشف شده به هزاره قبل از میلاد و حدود سه هزار سال قبل می‌رسد، اضافه کرد: اصالت و قدمت آنها به تأیید سازمان میراث فرهنگی نیز رسیده است.

وی با توجه حجم به دست آمده از اشیای عتیقه و سلاح‌های غیرمجاز، ادامه داد: قطعاً این فرد در بحث خرید و فروش سلاح فعالیت دارد تحقیقات پلیس ادامه خواهد داشت.

Share