درخشش قایقرانان گیلانی در رقابتهای کاپ آبهای آرام کشور
قایقرانان گیلانی در کاپ کشوری آبهای آرام مردان کشور یک مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز کسب کردند. در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر پیمان قویدل از گیلان با زمان ۴ دقیقه و ۴ ثانیه و ۶۹ صدم ثانیه به مقام قهرمانی رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، قایقرانان گیلانی در کاپ کشوری آبهای آرام مردان کشور یک مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز کسب کردند.
در رقابتهای کاپ کشوری آبهای آرام مردان ایران که در دریاچه آزادی تهران برگزار شد در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر پیمان قویدل از گیلان با زمان ۴ دقیقه و ۴ ثانیه و ۶۹ صدم ثانیه به مقام قهرمانی رسید و دیگر ورزشکاران گیلانی ابوالفضل جنتی با ثبت زمان ۴ دقیقه و ۷ ثانیه و ۷۸ صدم ثانیه به نائب قهرمانی دست یافت و محراب آسایش خورشید با ثبت زمان، ۴ دقیقه و ۸ ثانیه و ۱۶ صدم ثانیه به مقام سوم دست یافت.
در فینال کانوی یکنفره ۱۰۰۰ متر این مسابقات هم محمد شکوری از گیلان با ثبت زمان زمان ۴ دقیقه و ۳۶ ثانیه و ۸۴ صدم ثانیه بعد از ورزشکاری از کردستان به مقام دوم رسید.
دیدگاه