آوای سلامت؛

۷ علامت که بیانگر احتمال مرگ در شب است؛ از آپنه در خواب تا سندروم پای بیقرار

یکسری علایم کمتر شناخته‌شده‌ای وجود دارد که خبر از بیماری‌ مرگباری می‌دهد که بیشتر، شب‌ها جان مبتلایان را می‌گیرد. بررسی‌ها نشان داده که این بیماری‌ مسئول مرگ حداقل یک‌چهارم بریتانیایی‌هاست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، بنابر اعلام بنیاد قلب بریتانیا، بیماری قلبی سالانه جان بیش از ۱۷۰هزار نفر را می‌گیرد. بیماری سرخرگ کرونری شایع‌ترین علت حملات قلبی و بزرگترین قاتل زنان و مردان سراسر جهان است. به همین دلیل باید مراقب ۷ علامت کمتر شناخته‌شده‌ای باشید که معمولا پس از غروب خود را نشان می‌دهند:

۱. آپنه در خواب
به گزارش خبرآنلاین، آپنه یا توقف تنفس، به معنی قطع موقت تنفس به هر علت می‌باشد. در این وضعیت، تنفس لحظه‌ای متوقف و سپس فعال می‌شود. از علایم آپنه باید به سختی تنفس، خرناس یا صداهایی شبیه خفگی، از خواب بیدار شدن مکرر، خروپف‌های بلند، احساس خستگی در طول روز، عدم تمرکز، نوسانات خلقی و سردردهای صبحگاهی اشاره کرد.

۲. تعریق شبانه
تعریق شبانه در فصول گرم سال عادی است، اما اگر فردی در شب‌های سرد هم بی‌دلیل عرق می‌کند باید به پزشک مراجعه کند. تعریق شدید، به‌ویژه در شب، نشانه اولیه حمله قلبی است.

۳. تکرر ادرار
تکرر ادرار در شب گاهی نشان از حمله قلبی دارد. وقتی قلب درست کار نکند، مایعات به‌راحتی جذب بدن نمی‌شود و فرد مجبور به تخلیه آن می‌شود.

۴. درد در قفسه سینه
اگر قفسه سینه‌تان دچار دردی ناگهانی همچون درد ناشی از ضربه چاقو شود، علامت حمله قلبی است. این نوع حمله قلبی بیشتر مواقع احتمال دارد در شب رخ دهد.

۵. تنگی‌نفس
تنگی‌نفس همیشه نگران‌کننده نیست، اما گاهی‌اوقات علامت جدی حمله قلبی، به‌ویژه در شب‌ها، است.

۶. ضربان سریع قلب
ضربان سریع قلب فقط زمانی‌که فرد به بیماری تاکی‌کاردی فوق بطنی مبتلاست، نگران‌کننده است. این بیماری، سرعت ضربان قلب را به‌طور غیرطبیعی افزایش می‌دهد که در نهایت فرد در خطر مشکلات مختلف از جمله، حمله قلبی قرار می‌گیرد.

۷. سندرم پای بیقرار
سندرم پای بیقرار نوعی مشکل سیستم عصبی است که به موجب آن فرد میل شدید کنترل‌نشده‌ای در برابر حرکت دادن پاها دارد. این مشکل موجب بی‌خوابی و همچنین اضطراب و افسردگی می‌شود.

اگر هر یک از علایم فوق بیانگر این است که فرد مبتلا در خطر مرگ در شب است. بنابراین مراقب باشید تا دچار این مشکلات نشوید.

Share