بانکها بیشتر از تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، وام کم بهره به کارکنان خود پرداخت کردند
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت گفت: بانکهای عامل بیشتر از تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، وام کم بهره به کارکنان خود پرداخت کردند که این خود تخلف آشکار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،به نقل از تسنیم، امیرحسین بانکیپور فرد شامگاه پنجشنبه در جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و مدیران دستگاههای فرهنگی در اردبیل اظهار کرد: اولویت اصلی در استان اردبیل باید افزایش نرخ باروری باشد چرا که وضعیت بسیار خطرناک و قرمزی را در استان در حوزه باروری و فرزندآوری شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: سال گذشته استان اردبیل با عملکرد ضعیف خود جز بدترین استانهای کشور در حوزه فرزندآوری معرفی شده که بهتر است مسئولان این استان در سریعترین زمان قرارگاه جمعیتی را تشکیل و موانع و مشکلات را در سریعترین زمان برطرف کنند.
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت گفت: مقصر اصلی در این حوزه متولیان و مسئولان درون استانی هستند که انتظار میرود استاندار اردبیل با همراهی سایر دستگاههای عضو قرارگاه جوانی جمعیت بتوانند ترغیب و تشویق خانوادهها را به امر فرزندآوری انجام داده و سعه صدر را در این زمینه نشان دهند.
بانکیپور فرد با اظهار تأسف از عدم پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و تأمین زمین برای خانوادههای دارای سه فرزند در استان اردبیل افزود: باید مقصر اصلی در این زمینه معرفی شود تا پاسخگویی مدیران و متولیان را در این بخش شاهد باشیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بانکها نمیتوانند از اجرای قانون عدول کنند و بهتر است در این زمینه مدیران بانکها در استان اردبیل پاسخگو باشند که چرا در پرداخت تسهیلات ضعیف عمل کردند.
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت اضافه کرد: متأسفانه بانکهای عامل به جای پرداخت تسهیلات کم بهره ازدواج و فرزندآوری به پرداخت تسهیلات برای کارکنان خود بیشتر اهتمام میکنند و در این زمینه باید پاسخگویی صریحی را از سوی بانکهای عامل شاهد باشیم.
بانکیپور فرد بیان کرد: به جای اولویت در اجرای طرحها و نگاه رویکردی متفاوت در بخش فرهنگ، بهتر است اولویت اصلی افزایش جمعیت و توجه به باروری در بین خانوادهها باشد تا نقطه کور و ضعفی که در این حوزه وجود دارد، برطرف شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وضعیت خطرناک جمعیتی را در استان اردبیل شاهد هستیم در حالی که اگر تدبیری در این زمینه نیندیشیم در سالهای آینده با سیاه چاله پیری جمعیت روبهرو میشویم و همه آرزو میکنیم که بهتر بود تدبیری بهتر و شایستهتر در این حوزه میاندیشیدیم.
دیدگاه