جوشانده دانههای هندوانه و خواص شگفتانگیز آن
اگر فواید دانههای هندوانه را بدانید آنها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانهها را جدا کنید و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از عصرایران، روزهای گرم سال آرام آرام از راه میرسند. در هوای گرم شاید هیچ روشی بهتر از خوردن برشهایی از هندوانه نتواند گرمای هوا و خستگی ناشی از آن را از تن ما بیرون کند.
هندوانهها با پوستهای تُرد و سبز رنگ و برشهای قرمز آبدارشان، بسیار مناسب فصل گرما هستند؛ اما وقتی شما از این میوه خوشمزه میخورید، به دانههای کوچک آن توجهی نمیکنید و آنها را جدا کرده و دور میاندازید و دلیل آن هم این میتواند باشد که فواید و مزایای دانههای هندوانه هنوز هم برای بسیاری از ما ناشناخته است.
اما مطمئن باشید اگر فواید دانههای هندوانه را بدانید آنها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانهها را جدا کنید و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
دانههای هندوانه دارای پروتئینهای ضروری برای بدن، ویتامین B، تیامینها، نیاسینها و مواد معدنی همچون منیزیم هستند. این دانههای کوچک پرخاصیت سرشار از پتاسیم، منگنز، آهن، روی، فسفر و مس نیز هستند. دانه هندوانه سرشار از فیبر بوده، در نتیجه برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
همچنین دانههای هندوانه دارای مواد ضروری برای درمان انگلهای روده ای، هپاتیت و التهاب بدن و آنتی اکسیدانهای قوی هستند. از تصلب شرایین و گرفتگی رگها جلوگیری میکنند و جوشانده دانههای هندوانه باعث از تخلیه آسان سنگ کلیه میشود.
جوشانده تخم هندوانه، روشی طبیعی و موثر برای شادابی و تقویت موها است. برای بهرهمندی از این خاصیت باید جوشانده تخم هندوانه را به طور موضعی روی موهایتان بمالید و بعد از مدتی آبکشی کنید. این جوشانده با داشتن ترکیبات مفید، موهایتان را درخشان و نرم میکند.
بیست تا سی عدد از دانههای هندوانه را جدا کنید، آنها را خُرد کرده و بسایید. دانههای خرد شده را درون دو لیتر آب بریزید و بگذارید به مدت پانزده دقیقه بجوشد.
این مایع را دو روز پشت سر هم بنوشید و در روز سوم از خوردن صرف نظر کنید و پس از وقفه یک روزه دوباره از آن بنوشید. تا چند هفته این روند را ادامه دهید. نتایج جالب و قابل توجهی را خواهید دید، . نتیجه شما را شگفتانگیز خواهد کرد.
دیدگاه