انتخابات ریاست جمهوری در کمال امنیت و سلامت و رقابت خوب برگزار خواهد شد
وزیر کشور در آغاز فرآیند انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری طی سخنان کوتاهی تاکید کرد، انتخابات در کمال امنیت و سلامت و رقابت و با حضور گسترده مردم برگزار خواهد شد.
![](https://diyarmirza.ir/wp-content/uploads/2024/05/404124.webp)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، احمد وحیدی در سخنانی که صبح امروز پنجشنبه لحظاتی پس از آغاز بکار ثبت نام داوطلبان این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد، گفت: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همچون انتخابات مجلس در کمال امنیت و سلامت و رقابت خوب و مشارکت گسترده همه مردم عزیز انجام خواهد شد.
وی در جمع صدها تن از خبرنگاران و گزارشگران رسانه های داخلی و خارجی، رسما آغاز فرآیند انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام کرد.
وحیدی افزود: این انتخابات نیز همچون انتخابات مجلس در کمال امنیت و سلامت و رقابت خوب و مشارکت گسترده همه مردم عزیز انجام خواهد شد.
وزیر کشور در تشریح فرایند انتخابات گفت که گام اول ۵ روز برای ثبتنام در نظر گرفته شده و ۷ روز برای بررسی صلاحیتها و ۱۴ روز برای تبلیغات داوطلبان زمانبندی شده است و در نهایت روز هشتم تیر ماه امسال مردم ایران پای صندوق های رای خواهند رفت.
وی شرایط فعلی را نقطه تحولی در تاریخ جمهوری اسلامی توصیف کرد و افزود، باوجود وقوع ضایعه بزرگ شهادت رئیسجمهوری و همراهانش، با هدایتهای رهبری انقلاب و پیشبینیهای قانون اساسی، هیچ خللی در اداره کشور به وجود نیامد.
وحیدی تأکید کرد: امیدواریم با حضور همگان و همراهی اصحاب رسانه، احزاب، شخصیتهای پرنفوذ و تاثیرگذار، انتخابات خوبی را شاهد باشیم و در همه مراحل آن تمامی ضوابط برای یک انتخابات خوب و مبتنی بر اخلاق اسلامی رعایت شود و همگان نیز خود را برای مشارکت گسترده در ۸ تیر آماده کنند.
دیدگاه