اگر انقلاب ۲ سال به تأخیر میافتاد، هم مذهب ایران بهائیت میشد و هم کشور تجزیه
خسروپناه بیان کرد: اگر امام (ره) در بهمن ۵۷ انقلاب را به ثمر نمیرساند و ۲ سال به تأخیر میافتاد، هم مذهب ایران بهائیت میشد و هم ایران به سمت تجزیه میرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، خسروپناه بیان کرد: قبل پیروزی انقلاب بحرین را از دست دادیم و این آغاز تجزیه ایران بود. دشمن قبل از انقلاب دنبال تجزیه ایران بود و مردم با انقلاب اسلامی ایران از تجزیه کشور جلوگیری کردند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر امام (ره) در بهمن ۵۷ انقلاب را به ثمر نمیرساند و ۲ سال به تأخیر میافتاد، هم مذهب ایران بهائیت میشد و هم ایران به سمت تجزیه میرفت.
عبدالحسین خسروپناه با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز گذشته گفت: انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی بود. حضرت امام (ره) با کودتا و ارتش سری کودتا نکرد. امام با عملیاتهای مسلحانه و انجام عملیاتهای تروریستی انقلاب نکرد. امام با مردم و برای رضایت خدا انقلاب کرد؛ لذا تمام انقلاب متعلق به مردم است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ایستادگی و پایداری انقلاب وابسته به مردم است، ادامه داد: حقیقت انقلاب یک امر مردمی است. موضوع انقلاب نیز مردم هستند با ایستادگی مردم انقلاب ماندگار است.
خسروپناه بیان کرد: اگر امام (ره) در بهمن ۵۷ انقلاب را به ثمر نمیرساند و ۲ سال به تأخیر میافتاد، هم مذهب ایران بهائیت میشد و هم ایران به سمت تجزیه میرفت.
وی یادآور شد: قبل پیروزی انقلاب بحرین را از دست دادیم و این آغاز تجزیه ایران بود. دشمن قبل از انقلاب دنبال تجزیه ایران بود و مردم با انقلاب اسلامی ایران از تجزیه کشور جلوگیری کردند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تأکید کرد: بعد از به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، تجزیه طلبها شروع کردند به تجزیه خوزستان و کردستان که موفق نشدند.
خسروپناه در ادامه افزود: دشمنان جنگ تحمیلی و جنگ جهانی سومی علیه ایران شروع کردند تا ایران را دستخوش تغییر کنند. خوزستان را از ایران جدا و انقلاب اسلامی را به ناکامی بکشانند. اما مردم اجازه دست درازی به آنان را ندادند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به حمایت همیشگی مردم از انقلاب اسلامی ایران افزود: در راهپیمایی ۲۲ بهمن شاهد جمعیت عظیمی بودیم که عمدتاً هم نوجوانان و جوانان بودند و دهه هشتادیها و دهه نودیها در راهپیمایی حضور فعال داشتند.
خسروپناه بیان کرد: شعار میدهند که نسل دهه هشتادی و دهه نودی از انقلاب اسلامی ایران فاصله دارند. صحنههای راهپیمایی دیروز ضد این حرفها را نشان داد.
وی تاکید کرد: مسئولین باید قدر این مردم همیشه در صحنه را بدانند. مخصوصاً در مسائل اقتصادی تلاش بیشتری را انجام دهند و وضعیت معیشت جوانان را سریعتر حل کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به انتخابات ماه آینده، گفت: جشن سالگرد ۴۵ سالگی انقلاب اسلامی یک پیوند وسیعی با انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری دارد.
خسرو پناه با بیان اینکه مردم در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن امسال حماسه تاریخی چشمگیری را خلق کردند، گفت: مردمی که اینگونه با شعور، شور و هیجان در راهپیمایی ۲۲ بهمن مشارکت کردند و جشن ۴۵ سالگی انقلاب را با چنین عظمتی برگزار کردند؛ قطعاً انشاءالله با شور، هیجان، آگاهی و بینش کامل در انتخابات پیشرو حضور خواهند یافت.
وی خاطر نشان کرد: انشاءالله مردم با درایت نمایندگان اصلح را با انتخاب آگاهانه وارد مجلس شورای اسلامی خواهند کرد.
دیدگاه