شک به همسر و چگونگی پرینت مکالمات

چگونه می توان پرینت موبایل همسر را گرفت؟

طبق ماده ۵۸۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات که اجرا کننده اصل ۲۵ قانون اساسی نیز محسوب می شود، شنود پنهانی و کنترل مکالمات تلفنی اشخاص در غیر مواردی که قانون اجازه داده است، جرم محسوب می شود و مرتکب به حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، اگر خط به نام همسرتان باشد شما به خودی خود نمی توانید پرینت مکالمات را بگیرید و الزاما باید شکایت رابطه نامشروع نمایید و از طریق دادگاه درخواست پرینت مکالمات را بدهید. طبق قانون جرائم رایانه ای اپراتورهای تلفن همراه مکلفند که اطلاعات تماس و پیامک را تا شش ماه ذخیره کنند و صرفا پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می شود.

در صوررت شک کردن به همسر و طبق صلاح دید قاضی مربوطه برای گرفتن پرینت مکالمات و پیامک آن، با توجه به حکم صادر شده می توانید به مراکز مخابراتی مراجعه کرده و درخواست گزارش و پرینت مکالمات را داشته باشید، فقط باید به این موضوع توجه کنید که بدون مجوز و حکم دادگاه نمی توانید اقدام رسمی کنید.

برای پرسنل شاغل در مراکز مخابراتی و افرادی که دسترسی به اطلاعات دیگران دارند، نیز قوانینی وجود دارند. در ماده ۵۸۲ بیان کرده که کلیه افرادی که به چنین اطلاعاتی دسترسی دارند مانند افراد شاغل در شرکت‌های مخابراتی درصورت دسترسی غیر مجاز به اطلاعات مکالمات و پیام‌ها و یا شنود بدون مجوز و اجازه‌ی صاحب آن، به یک تا سه سال حبس و جزای نقدی از شش تا هیجده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

باید به این نکته توجه داشته باشید شنود مکالمات تلفنی و دریافت اطلاعات پیامکی بدون اجازه‌ ی مالک یا دریافت مجوز از نهاد صلاحیت‌ دار ممنوع است و همسر نیز از این قانون مستثنی نیست و درصورت اقدام به دستیابی غیر مجاز به این اطلاعات می‌توان علیه او اعلام جرم نمود.

Share