جلوگیری پلیس از خودکشی دختر جوان از روی پل یخسازی رشت
فرمانده انتظامی رشت گفت: ماموران انتظامی این شهرستان با حضور و اقدام به موقع مانع از خودکشی دختر ۱۷ساله شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرهنگ «محمود حافظی» اظهار داشت: برابر تماس مردم با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه یک دختر جوان به قصد خودکشی تصمیم به پریدن از بالای پل یخسازی شهر رشت را دارد، بلافاصله ماموران انتظامی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی به حضور به موقع پلیس، عوامل اوژانس و آتشنشانی در محل مورد نظر اشاره کرد و گفت: این دختر ۱۷ساله پس از تلاش ماموران انتظامی و دعوت به آرامش از اقدام به خودکشی منصرف و انگیزه خود از این کار را مشکلات شخصی و اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند برای دریافت هرگونه مشاوره در خصوص رفع مشکلات به مشاوران انتظامی مستقر در کلانتریها مراجعه و به صورت رایگان از خدمات ارائه شده بهرهمند شوند.
دیدگاه