همزمان با عید غدیر؛

کلان بیمارستان غدیر با ۸۲۱ تخت افتتاح شد | ایجاد مرکز ترومای شمال کشور و تهران

همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، کلان بیمارستان غدیر تهران به عنوان دومین کلان بیمارستان تهران با ظرفیت ۸۲۱ تخت جدید، با حضور رییس جمهور و وزیر بهداشت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در ادامه نهضت تکمیل پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت، کلان بیمارستان غدیر که عمده اقدامات مربوط به تکمیل آن با اختصاص یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان، در دولت مردمی انجام شده، با امکانات مجهز و فوق پیشرفته در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش، در مدار خدمت رسانی قرار گرفت.

با توجه به نیاز به افزایش تخت ها و امکانات پیشرفته درمانی، پروژه کلان بیمارستان غدیر به همت یکی از خیرین سلامت در سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع کلید خورد و در سال ۱۳۹۴ با پیشرفت فیزیکی حدود ۵ درصد جهت تکمیل و احداث به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) واگذار شد و با شروع دولت مردم و تاکید آیت الله رئیسی، مبنی بر تکمیل پروژه های نیمه تمام، عملیات اجرایی پروژه با فوریت پیگیری و آماده بهره برداری شد.

کلان بیمارستان مدرن و مجهز غدیر، با زیربنای ۶۲ هزار متر مربع در ۵ بلوک و ۱۳ طبقه با ظرفیت ۸۲۱ تخت و امکانات فوق پیشرفته و در تراز و استانداردهای جهانی از جمله اتاق عمل‌های جراحی هوشمند با ۲۴ تخت، بخش های ویژه CCU, NICU, ICU، زایمان LDR، اورژانس پیشرفته مجهز به هلی پورت هوایی(محل فرود بالگرد)، آنژیوگرافی مغز، تصویر برداری، دیالیز، فیزیوتراپی، درمانگاه های فوق تخصصی، آزمایشگاه، بخش های بستری زنان و مردان و کودکان، در خدمت مردم است.

این مرکز علاوه بر دارا بودن یکی از بزرگترین اورژانس های بیمارستانی کشور با در اختیار داشتن ۶۸ تخت، با توجه به حضور صدها استاد داخلی، متخصص و فوق تخصص و اعضای هیات علمی دانشگاه، قادر به پذیرش و درمان جراحی های انتخابی( الکتیو) و غیر اورژانسی از تمام کشور خواهد بود.

۱۱۷ عضو هیات علمی علوم پزشکی، ۳۷ استاد درمانی ، ۲۵۰ متخصص و ۱۶۰ دستیار تخصصی و پزشک متخصص و فوق تخصص در فاز اول در کلان بیمارستان غدیر مشغول به کار خواهند شد که تعداد متخصصان تا ۱.۵ برابر و تعداد دستیاران تخصصی و پزشکان نیز تا ۲ برابر قابل افزایش خواهد بود.

خدمات کلان بیمارستان غدیر که بر اساس آخرین و به روز ترین استانداردهای جهانی ساخته شده با تعرفه دولتی به مردم ارائه خواهد شد. این کلان بیمارستان که جدیدترین فناوری‌های تشخیصی، درمان و پزشکی اعم از تصویربرداری‌های پیشرفته با ام آر آی، سی تی اسکن و پت اسکن و آزمایشگاه پیشرفته را دارد، می‌تواند به عنوان یک مرکز ریفرال و ارجاعی برای کل کشور قرار گرفته و مرکز ترومای شمال کشور و تهران باشد.

گفتنی است کلان بیمارستان غدیر پس از کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) دومین کلان بیمارستان است که در تهران و در دولت مردمی، خدمت رسانی می کند.

کلان بیمارستان غدیر چه امکاناتی دارد؟

دکتر محمود خدادوست، با اشاره به افتتاح رسمی کلان بیمارستان غدیر همزمان با عید بزرگ غدیر، گفت: از قابلیت‌های ویژه کلان بیمارستان غدیر برای صرفه جویی در مصرف انرژی، به کارگیری سیستم تاسیساتی هوشمند (BMS) است.

وی افزود: همچنین برای کاهش مصرف پرت انرژی به ویژه در برق به جای استفاده از کابل از جدیدترین روش‌ها یعنی باسداکت استفاده شده و جدیدترین سیستم‌های تاسیساتی روز دنیا در آن به کار رفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های دیگر، به کارگیری جدیدترین تصفیه خانه آب و فاضلاب در بیمارستان غدیر، مطابق با استانداردهای جهانی است که قابلیت تبدیل فاضلاب‌ها به آب قابل بهره برداری برای کشاورزی و اتصال به اکو شهری را داراست.

خدادوست یادآور شد: وقتی کلان بیمارستان غدیر به مدار خدمت بپیوندد، علاوه بر اینکه جدیدترین فناوری‌های تشخیصی، درمان و پزشکی اعم از تصویربرداری‌های پیشرفته با ام آر آی، سی تی اسکن و پت اسکن و آزمایشگاه پیشرفته را خواهد داشت؛ می‌تواند به عنوان یک مرکز ریفرال و ارجاعی برای کل کشور قرار گرفته و مرکز ترومای شمال کشور و تهران باشد.

وی افزود: بیمارستان غدیر دارای ۲۴ اتاق عمل و ۱۳۲ تخت ویژه آی سی یو، سی سی یو و ان آی سی یو است. یکی از قابلیت‌های منحصر به فرد بیمارستان غدیر داشتن هلی پورت امدادی برای انتقال بیماران اورژانسی از طریق بالگرد است که در سقف بیمارستان قرار داشته و دارای تمام مجوزها از سازمان هواپیمایی کشوری است.

وی ادامه داد: این مجموعه با توجه به اینکه تنها بیمارستان در تهران است که مجهز به سیستم هلی پورت امدادی است، روز افتتاح همزمان با استقرار یک بالگرد امدادی اورژانس در آن به مدار ارائه خدمت خواهد پیوست.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص احداث پارکینگ بیمارستان غدیر گفت: برای احداث پارکینگ غدیر، همزمان با پیشرفت پروژه اقدام شد و دو جانمایی برای پارکینگ طبقاتی بیمارستان پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد: لازم است شهرداری منطقه مجوزهایی بدهد که بخشی از طبقات پارکینگ‌ها به عنوان مجموعه خدمات عمومی یا تجاری مرتبط با حوزه بیمارستانی لحاظ شود.

Share