پلمب سه کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت
مهدی جواهرشناس اظهار داشت: در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، از سوی کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت به علت نواقص بهداشتی و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، پلمب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مدیر گروه سلامت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد طی طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی در هشتم فروردین خبر داد.
مهدی جواهرشناس با اعلام این خبر، اظهار داشت: در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، از سوی کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت به علت نواقص بهداشتی و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، پلمب شد.
وی تصریح کرد: در بازدید از این کارگاهها، مقدار ۶۲ جعبه تخممرغ غیر بهداشتی معدوم و ۱۵۰ کیلو خامه قنادی توقیف شد.
لازم به ذکر است؛ از ابتدای اسفند ماه ۱۴۰۱ تاکنون، ۳۰ واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب و ۱۲ تن مواد غذایی غیرمجاز توقیف و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.
دیدگاه