پس از وقوع سیل؛

(تصاویر) کشت برنج برای نخستین بار در سودان جنوبی

سیل‌های سودان جنوبی الهام بخش نسل اول برنج‌کاران در این کشور شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، با سیلی که بخش زیادی از زمین‌های کشاورزی را فراگرفته است، کشاورزان در پاگویر، روستایی منزوی در ایالت فنگک سودان جنوبی، در حال یادگیری مهارت‌های جدید برای زنده ماندن هستند.

به گزارش فرارو، سیل، ده‌ها هکتار از زمین‌های کشاورزی ایالت فنگک را از بین برده و مردم را برای تامین غذا با مشکل مواجه کرده است.

آنجلین نیابیلی یکی از اهالی روستای پاگویر با بیان اینکه چهار سال متوالی باران‌های شدید و جاری شدن سیل حدود دو سوم سودان جنوبی را زیر آب برده است افزود که اگر سیل افزایش یابد، فرزندانم به مدرسه نمی‌روند، زیرا توانایی تامین هزینه آن را ندارم.

سازمان ملل متحد هشدار داده است که بیش از ۷.۷ میلیون نفر در سودان جنوبی بین ماه‌های آوریل تا جولای به دلیل سیل و تشدید خشونت‌ها در بخش‌هایی از این کشور با کمبود شدید مواد غذایی مواجه خواهند شد.

روستاییان در حال مقابله و تطبیق با بحران هستند. با کمک سازمان اقدام علیه گرسنگی، مردم در پاگویر در حال یادگیری نحوه کشت برنج در آب‌های سیل هستند. در صورت موفقیت، آن‌ها اولین نسل از کشاورزان برنج در این منطقه خواهند بود.

جو زوباهیا هماهنگ کننده برنامه کاشت برنج، به گروهی از زنان در روستا می‌آموزد که چگونه برنج را به طور مؤثر پخش کنند. او می‌گوید: ایده من این است که می‌توانیم یک گروه حمایت از زنان داشته باشیم. من فکر می‌کنم که زنان می‌توانند امور زندگی را به دست بگیرند. مردم می‌توانند برنج خود را بکارند، به دیگران آموزش دهند، مقداری بذر بگیرند و آن را تکثیر کنند. این رویایی است که من دارم.

اگرچه این پروژه برای مدت کوتاهی در پاگویر بوده است، اما در حال حاضر جامعه را متحول کرده است. یکی از زنان روستا گفت: کار سختی است. اما حتی اگر از الان تا غروب اینجا بمانیم، خسته نخواهیم شد، زیرا باید تجربه بیشتری داشته باشیم. در آینده، این تجربه را ادامه خواهیم داد و چیزی برای خود خواهیم ساخت.

آن‌ها پس از یک روز طولانی در مزارع راهی خانه می‌شوند. بسیاری خانه‌های خود را از دست داده اند و در پناهگاه‌های موقت زندگی می‌کنند. هنگامی که برنج برداشت می‌شود، به طور مساوی بین آن‌ها تقسیم می‌شود.

Share