در باغ موزه دفاع مقدس تهران صورت گرفت؛

بازدید وزیر کشور از غرفه شرکت آب منطقه‌ای گیلان در اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱

وزیر کشور در حاشیه بازدید از نمایشگاه اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ گفت: هدف این رویداد این است که دستگاه‌های مختلف نظیر بخش‌های خصوصی و گروه‌های مردمی، شرکت‌های دانش بنیان ظرفیت‌های خودشان را نشان بدهند و در مدیریت بهتر بحران. نقش آفرینی کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، وزیر کشور با حضور در نمایشگاه اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱، از غرفه شرکت آب منطقه‌ای گیلان بازدید کرد.

اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد. گفتنی است این رویداد به منظور فراهم‌سازی زیرساختی با محوریت رشد و توسعه دانش و فناوری در راستای ارتقای نظام مدیریت بحران با مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد ملی پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران از ۲۵ بهمن تا ۲۷ بهمن به آدرس، تهران، میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو، روبروی پارک طالقانی، مرکز همایش‌های موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حال برگزاری است.

احمد وحیدی، وزیر کشور در حاشیه بازدید از نمایشگاه اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ گفت: هدف این رویداد این است که دستگاه‌های مختلف نظیر بخش‌های خصوصی و گروه‌های مردمی، شرکت‌های دانش بنیان ظرفیت‌های خودشان را نشان بدهند و در مدیریت بهتر بحران. نقش آفرینی کنند.

شایان ذکر است، از جمله دستگاه‌های شرکت کننده در این رویداد از استان گیلان بهمراه مدیریت بحران استانداری گیلان، شرکت‌های آب منطقه‌ای، برق منطقه ای، آب و فاضلاب گیلان و شرکت‌های دانش بنیان بودند.