در اظهارات آمریکا و ۳ کشور اروپایی چه دیده‌اید که برای از سرگیری مذاکرات اعلام آمادگی کرده‌اید؟!

انتقاد شدید شریعتمداری از تیم مذاکره‌کننده: آقایان بفرمائید «‌به کجا چنین شتابان‌»؟!

اکنون این سؤال از دست‌اندرکاران محترم مذاکرات هسته‌ای کشورمان در میان است که آیا در مواضع رسماً اعلام شده از سوی آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان کمترین تردیدی هست؟‌ اگر تردیدی نیست، که نیست، با توجه به موارد یاد شده، از مذاکراتی که درپی انجام آن هستید، چه انتظاری دارید؟! و کدام دستاورد را دنبال می‌فرمایید؟!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان نسبت به احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای اعتراض کرده و خطاب به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای نوشته: آقایان به کجا چنین شتابان؟

حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت:

الف-‌ این روزها، بار دیگر سخن از مذاکرات هسته‌ای به میان آمده است و مسئولان محترم کشورمان برای از‌سر‌گیری مذاکرات متوقف شده وین با گروه کشورهای ۱+۵ (بخوانید گروه مشترک آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان‌) اعلام آمادگی کرده‌اند. درباره علت توقف مذاکرات وین، پیشنهادات باج‌خواهانه آمریکا و اروپا و خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران و این که قرار است مذاکرات از کجا آغاز شود و هر یک از دو سوی مذاکره روی کدام خواسته‌ها اصرار دارند و‌… گفتنی‌هایی هست که به بعد موکول می‌کنیم و در این مختصر فقط به چند گزاره خبری اشاره می‌کنیم و از دست‌اندرکاران محترم مذاکرات هسته‌ای کشورمان پاسخ این سؤال را انتظار داریم که با توجه به گزاره‌های خبری یاد شده، از مذاکرات پیش‌روی چه دستاوردی را انتظار می‌کشید؟! بخوانید!

۱- ساعتی قبل از نوشتن این وجیزه، وزارت امور خارجه آمریکا به بهانه شب یلدا بیانیه‌ای صادر کرد و در آن بر تعهد دولت آمریکا در حمایت همه‌جانبه از آشوبگران تاکید کرد!

۲- اول آذر ماه، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای گفت: «‌در حال حاضر هیچ چشم‌اندازی برای احیای برجام وجود ندارد و توجه جامعه جهانی به اعتراضات شجاعانه زنان و جوانان ایران معطوف است. ما از این حرکت با تمام توان حمایت می‌کنیم‌»!

۳- جیمز کلورلی، وزیر خارجه انگلیس روز ۲۶ آذرماه با تاکید بر ضرورت حمایت از اغتشاشات در ایران و به عنوان فقط یکی از این‌گونه حمایت‌ها، نوشت: «‌در ۳ ماه اخیر ما ۳۰۰ شخصیت و نهاد جمهوری اسلامی ایران را مورد تحریم قرار داده‌ایم»!

۴- ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز ۲۶ آذر ماه با اعلام دوباره حمایت واشنگتن از اغتشاشات در ایران گفت:«به صراحت گفته‌ایم که در حال حاضر روی برجام متمرکز نیستیم‌»!

۵- روز ۲۶ آذر ماه فرانسیسکا اوبرمایر، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «‌در حال‌حاضر هیچ نقطه شروعی برای از سرگیری مذاکرات برجام با ایران وجود ندارد‌»!

۶- امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه علی‌رغم پروتکل‌های دیپلماتیک که بر حفظ‌ پرستیژ و جایگاه ریاست جمهوری تاکید دارند، با یک مشت از اراذل دم‌دستی ضدانقلاب ملاقات می‌کند و بر حمایت از اغتشاشگران اصرار می‌ورزد!

۷- جان بولتون، مشاور امنیت ملی دولت سابق آمریکا در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی اعتراف می‌کند: «‌اپوزیسیون ایران با سلاح‌هایی که در اختیارشان قرار گرفته، از کردستان عراق وارد ایران می‌شوند و معترضان (دنباله‌های داعش) در حال مسلح شدن هستند‌»!

۸- روز ۳۰ مهر ماه، آنتونی بلینکن و کاترین کولونا وزرای خارجه آمریکا و فرانسه در یک کنفرانس خبری مشترک اعلام کردند «‌در حال حاضر چشم‌انداز خوبی برای احیای برجام نمی‌بینند، مگر آن که مقامات جمهوری اسلامی از برخی خواسته‌های خود دست بردارند‌»! گفتنی است بلینکن در همان کنفرانس خبری در پاسخ خبرنگاری که از او درباره آینده مذاکرات سؤال کرده بود، می‌گوید: «‌در حال حاضر چشم جهان به تظاهرات ایران دوخته شده است»! و‌…

ب- اکنون این سؤال از دست‌اندرکاران محترم مذاکرات هسته‌ای کشورمان در میان است که آیا در مواضع رسماً اعلام شده از سوی آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان کمترین تردیدی هست؟‌ اگر تردیدی نیست -که نیست- با توجه به موارد یاد شده، از مذاکراتی که درپی انجام آن هستید، چه انتظاری دارید؟! و کدام دستاورد را دنبال می‌فرمایید؟! در اعلام رسمی و علنی آمریکا و ۳ کشور اروپایی درباره مذاکرات چه دیده‌اید که برای از سرگیری مذاکرات اعلام آمادگی کرده‌اید؟! آیا نتیجه مذاکرات را بیرون از آنچه حریف به صراحت بر آن تاکید ورزیده است ارزیابی می‌کنید؟!

آقایان لطفاً بفرمائید «‌به کجا چنین شتابان‌»؟!

Share