به بهانه اظهارات ضرغامی؛

ماجرای خواهرزاده ساختگی حسن روحانی و اتهام جاسوسی به او!

طاهره قیومی که پیش از حضور در دولت اول روحانی به‌عنوان سردبیر و تهیه‌کننده در برنامه‌های سیاسی و خبری صداوسیما فعالیت می‌کرد، پس از چندی از اتهامات تبرئه و آزاد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، به نقل از فرارو، ضرغامی روز یکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ با حضور در دانشگاه صنعتی شریف به پرسش‌های جمعی از دانشجویان این دانشگاه پاسخ داد و در بخشی از سخنرانی خود گفت: چند نفر در دستگاه ریاست جمهوری با سایت آقای «زم» ارتباط دارند و خانم مومن و متدینی را ۱۴ روز در سلول انفرادی نگه می‌دارند، بعد می‌گویند ببخشید اشتباه شد.

ضرغامی در این باره گفت: خانمی که در فتنه ۸۸ خدمات زیادی در صدا و سیما کرده بود، در صفحه خودم (در توئیتر) نوشتم که به این خانم ظلم شده و باید دلجویی کنید. وزیر سابق اطلاعات عذرخواهی کرد. درباره این خانم حتی مقام معظم رهبری از ایشان دلجویی کردند، بعضی‌ها هم نمی‌خواهند بگویند اشتباه کرده‌اند، چون فکر می‌کنند اقتدار دستگاه‌های اطلاعاتی کشور زیر سؤال می‌رود».

انصاف نیوز درباره پیشینه این خبر نوشت: بولتن‌های جریان تندرو با خبرسازی‌های خود، خانم قیومی را «خواهر زاده‌ی حسن روحانی» معرفی کرده و مدعی بودند اتهام فرد بازداشت‌شده جاسوسی و بازداشت او نشانگر ارتباط دولت روحانی با آمدنیوز و روح‌الله زم است.

طاهره قیومی که پیش از حضور در دولت اول روحانی به‌عنوان سردبیر و تهیه‌کننده در برنامه‌های سیاسی و خبری صداوسیما فعالیت می‌کرد، پس از چندی از اتهامات تبرئه و آزاد شد.

عزت‌الله ضرغامی در سال ۹۶ و پس از آزادی خانم قیومی، در این ارتباط در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت: «طبیعی است که اگر در این فرآیند از افراد مظنون رفع اتهام شد باید از آنان عذرخواهی شود و اگر در حاشیه دستگیری، اخبار و شایعاتی علیه آنان ایجاد شده باشد، صراحتا توسط دستگاه‌های مربوطه تکذیب شود.

این حداقل انتظار معقول از دستگاه‌های امنیتی در نظام جمهوری اسلامی است. متاسفانه به مواردی برمی‌خوریم که علیرغم ضایعات روحی و جسمی به بازداشت‌شدگان و رفع اتهام کامل از آنان در یک پروسه زمانی طولانی هیچ گونه تلاشی جهت اعاده حیثیت از آنان صورت نمی‌گیرد.

به عنوان مثال مدیر مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری به عنوان مظنون در ارتباط با همکاری با سایت‌های ضد انقلاب خارجی دستگیر و مدتی بازجویی می‌شود. سرکار خانم طاهره قیومی سابقه روشنی در کشور دارد. او که از دو بیماری سخت نیز رنج می‌برد، پس از طی مراحل مختلف آزاد می‌شود.

همه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی هم به این نتیجه رسیدند که ایشان بی گناه است، ولی هیچ کس حاضر نیست این بی‌گناهی را مکتوب کند که او بتواند به حیات طبیعی و ادامه خدمت خود برگردد. دفتر ریاست جمهوری هم در این زمینه مقصر است و او را در بدترین شرایط تنها گذاشته است».

عزت‌الله ضرغامی که برای نخستین بار «بازداشت اشتباهی» قیومی در پرونده‌ی آمدنیوز را رسانه‌ای کرده بود، پیش از این نیز در برنامه‌ی اینترنتی «رو در رو» که در مهر ۹۹ منتشر شد در این باره گفت: «در همه بولتن‌ها نوشته بودند طاهره قیومی خواهرزاده آقای روحانی است، در یک جلسه مهم یکی از مسئولان بالارتبه با اشاره به مسائل جاسوسی گفت «همین خانم قیومی که خواهرزاده آقای روحانی است…»، گفتم خواهرزاده آقای روحانی نیست، هیچ نسبتی هم با او ندارد، جاسوس هم نیست. ایشان ۱۴ روز انفرادی هم رفت و خیلی هم اذیت شد، همه هم از او عذرخواهی کردند، اما هیچ‌کس حاضر نشد یک برگه دست ایشان بدهد که اشتباه رخ داده است».

Share