استقلال مالی خودم را مدیون اسفناج هستم

من به عنوان یک خانم خانه دار به دنبال کسب و کاری بود که بتوانم استقلال مالی به دست بیاورم و از خودم درآمدی داشته باشم با مشورتی که با همسرم داشتم تصمیم گرفت یک کسب و کار اینترنتی در زمینه محصول کشاورزی اسفناج ایجاد کنم، بعد از اینکه در این زمینه شناخته شدم توانستم در مدت کوتاهی به سود بالایی بریم و دارایی خود را افزایش دهم در ادامه با انواع این محصول کشاورزی آشنا می شوید.

من به عنوان یک خانم خانه دار به دنبال کسب و کاری بود که بتوانم استقلال مالی به دست بیاورم و از خودم درآمدی داشته باشم با مشورتی که با همسرم داشتم تصمیم گرفت یک کسب و کار اینترنتی در زمینه محصول کشاورزی اسفناج ایجاد کنم، بعد از اینکه در این زمینه شناخته شدم توانستم در مدت کوتاهی به سود بالایی بریم و دارایی خود را افزایش دهم در ادامه با انواع این محصول کشاورزی آشنا می شوید.

اسفناج کوهی

اسفناج کوهی یک نوع سبزی خوردنی است که به روشهای خانگی می توان منجمد نمود در این شرایط ابتدا باید اسفناج را به طور کامل شستشو داد سپس آن را خشک کرد. حال برگهای این گیاه را بدون اینکه آن را خرد کنید درون کیسه های مخصوص ریخته و هوای اضافه ی آن را خارج نمایید سپس آن را در داخل فریزر قرار دهید. لازم به یادآوری است قبل از مصرف اسفناج در ابتدا آن را در داخل یخچال نگهداری کنید تا یخ آن آب شود سپس مورد مصرف خود قرار دهید. اگر برای منجمد نمودن این گیاه از این روش استفاده کنید می توانید در حدود ۶ ماه این گیاه را داخل فریزر نگهداری نمایید.

اسفناج منجمد

امروزه کارخانجات بسیاری به تولید نمونه های بسته بندی محصول اسفناج منجمد مشغول هستند با توجه به تولید زیاد آن قیمت اسفناج منجمد ارگانیک کوهی بسیار مقرون بصرفه می باشد. روشی وجود دارد که می توانید با انجام دادن آن اسفناج را مدت بیشتری در داخل یخچال نگهداری کنید که به این روش بلانچ کردن می گویند. در این روش ابتدا بای در داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید سپس صبر کنید تا آب درون آن به نقطه جوش خود برسد سپس اسفناجها را به مدت ۲ دقیقه در داخل آن قرار داده و سپس به سرعت از آن خارج نمایید. در یک کاسه ی دیگر آب یخ بریزید و اسفنناجها را در داخل آن به مدت ۲ دقیقه قرار دهید با این شرایط فرایند پخت شدن بیشتر اسفناج متوقف می شود و طعو و رنگ آن مانند قبل حفظ خواهد شد. حال آن اسفناجها را بر روی یک پارچه که بهتر است کاغذی باشد پهن می کنیم و در حدود ۲۰ دقیقه صبر کنیم تا تمامی رطوبتی که در آن موجود است گرفته شود. حال دقیقا مانند روش قبل این اسفناج را در داخل یک کیسه بریزید و هوای آن را بگیرید سپس در داخل فریزر خود قرار دهید.

اسفناج تلخ

یکی از سبزی هایی که سرشار از ماده معدنی کمیاب یعنی فولات است اسفناج تلخ است بهترین راه برای دریافت فولات خوردن اسفناج کوهی است پس نباید فقط به ویتامینهای دوران بارداری خود متکی باشید. اسفناج که نوعی سبزی سبز برگ است  از نظر ارزش غذایی بسیار سالم به حساب می رود زیرا خوردن آن به پیشگیری از سرطان، کاهش سطح فشار خون و بهبود سلامت چشم کمک بزرگی می کند. خواص اسفناج موجب می شود که آن را به یکی از بهترین غذاها برای خوردن در دوران بارداری تبدیل می کند، پس سخن برخی از افراد که می گویند اسفناج در بارداری ضرر دارد کاملا اشتباه است و زنان باردار باید از آن  در زیر نظر پزشک خود حتما استفاده کنند. نوزاد برای رشد خود به فولات که یک ویتامین B است و خیلی ضروری و مهم برای سلامتش است نیاز دارد. پس برای آن که از نقصهای جدی ستون فقرات و مغز جنین پیشگیری کنید در باردار باید اسفناج را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا به این امر کمک کند.

Share