لذت آشپزی

۳ مرحله تا پخت خوشمزه‌ترین یتیمچه

ماده اصلی این غذا بادمجان است و اگر از طرفداران بادمجان هستید، می‌دانید که با بادمجان خوشمزه‌ترین غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و … را می‌توان طبخ کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از مجله دلتا، یتیمچه یک غذای محلی خوشمزه با میزان کالری پایین است. این غذا را به گونه‌های مختلفی می‌توان تهیه کرد. روش پخت یتیمچه بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید در زمان کوتاه یک غذای خوشمزه داشته باشید.

ماده اصلی این غذا بادمجان است و اگر از طرفداران بادمجان هستید، می‌دانید که با بادمجان خوشمزه‌ترین غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و … را می‌توان طبخ کرد.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

پیاز درشت پنج عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی پنج عدد
گوجه فرنگی پنج عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
بادمجان پنج عدد
کره دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای بزرگ یک عدد

روش پخت یتیمچه

مرحله اول

در طرز تهیه یتیمچه، ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را حلقه حلقه کنید مقداری نمک روی آن‌ها بریزید و حدود نیم ساعت آن‌ها را کنار بگذارید تا نمک طعم تلخی آن‌ها را به خوبی بگیرد. سپس آن‌ها را خوب بشویید تا نمک آن‌ها از بین برود و بادمجان‌ها شور نباشند.

مرحله دوم

روغن یا کره را درون یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و درون روغن بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی شوند.

گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها، گوجه‌ها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجه‌ها آب بیندازند. اگر به دستور غذاهای فوری علاقه دارید، املت سبزیجات ایرانی را در مجله بخوانید.

مرحله سوم از روش پخت یتیمچه

بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه بادمجان‌ها را روی گوجه به صورت مرتب بچینید. فلفل دلمه‌ای را نگینی ریز و سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. فلفل‌ها را روی بادمجان‌ها بریزید و بعد از آن سیب زمینی‌ها را به صورت مرتب روی آن‌ها بچینید.

در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا رب کاملا در آب حل شود. به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید و مقدار بسیار کمی روغن نیز به آن اضافه کنید.

درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد بپزند و یتیمچه شما آماده شود. بعد از آماده شدن آن را به ظرف سرو انتقال دهید و نوش جان کنید.

Share